Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teren Łowów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82712)

Dabek 28-06-2006 17:41

Teren Łowów

Jako część serii cotygodniowych zapowiedzi, dziś rzucimy okiem na niektóre z wielu nowych terenów polowań które będą dostępne graczom Premium po letnim update. Jeżeli jesteś odważnym poszukiwaczem przygód chętym ratować świat przed ZŁYMI kraeaturami - Shattered Isles to miejsce którego szukasz. Mniej doświadczonym postaciom spodoba się polowanie na egoztyczne potwory zamieszkujące idylliczne Laguna Islands. Tym z Was którzy preferują bardziej tradycyjne wyzwania polecamy lochy pod Liberty Bay, które roją się od rotwormów. Spójrzcie zresztą na ich nowy wygląd oraz na ich nowych większych kuzynów - carrion worms (padlionorobaki?).

http://static.tibia.com/IMAGES/news/rotworms.jpg
Rotwormy(bez kłów) oraz Carrion Wormy (z kłami)

Średnio i wysokopoziomowe postaci odkryją wiele wspaniałych możliwości do polowania na Zakazanych Wyspach (Forbidden Islands). Niestety, znalezienie tego tajemniczego archipelagu nie jest zadaniem prostym. Tych kilku żeglarzy którzy postawili stopę na owych wyspach i przeżyli aby móc o tym opowiedzieć rozbiło się u zdradzieckich wybrzeży, a ich półmartwe ciała zostały wymyte na brzeg podczas jedego z strasznych sztormów nękających Morza Południowe. Na pięciu wyspach z których składa się archipelag oczekują wszystkie rodzaje znanych egzotycznych monstrów. Oczywiście, znajdziecie tam też wielu całkowicie nowych przeciwników, ale to już całkiem inna historia...

http://images.tibia.pl/teaser2006/1/MaladaRuins.jpg
Ruiny na jednej z Zakazanych Wysp, Maladze

http://images.tibia.pl/teaser2006/1/RamoaSurface.jpg
Powierzchnia wyspy Ramoa

Po więcej zdjęć zapraszamy do odwiedzenia innych supported fasnites.

Dwimenor 28-06-2006 17:45

Kto by pomyślał, że rotwormy doczekają się nowych grafik.
Nie licząc tego-kolejny teaser nic nie mówiący;)

MatKus 28-06-2006 17:45

Nowe rotwormy są naprawdę niezłe, wreszcie ciekawie wyglądają, i w miarę trójwymiarowo, w odróżnieniu od starych.

Cytuj:

Nie licząc tego-kolejny teaser nic nie mówiący
Nie zupełnie. Jak dla mnie istotną informacją jest to, że będa jakieś nowe ciekawe miejsca dla mid i high-lvli.

Xzonixek 28-06-2006 17:45

Hyhy kosmos nowy wygląd rotów:D Ciekawe jak silne będą te padlinorobaki?:D Licze że w sierpniu bedzie pacc, a więc bede mógł zwiedzić te nowe wysepki:P Brak mi będzie tych starych rotów:P

Grigor 28-06-2006 17:48

^^

Nawet nieźle to wygląda.

Conrado_161190 28-06-2006 17:48

Napewno bedzie jeszcze więcej zmian w grafice:) :) Moze nowe outfity dla pacc i facc:D :D

Łuk4sz 28-06-2006 17:51

W końcu jedne z moich ulubionych potworów dostały nowe grafiki :cup: i nowy rodzaj :cup: Nie moge się już doczekać tych rotwormów!No i oczywiście nowych terenów.
I nie wiem czy to też jest nowe, ale spojrzcie na ściany jaskin - też mają nowe grafiki!

Tom The Tanner 28-06-2006 17:51

A wyobraźcie sobie jak to będzie wyglądać za jakieś 4 lata. Full wypas! xD

Duch Guardi 28-06-2006 17:52

ciekawe nowy wygląd skarp, rotów, skeletonów i demon skeletonów (look: www.tibiamx.com.mx ), i jakiś "mini wulkan" ciekawe co bedzie na innych stronach :)

Felini 28-06-2006 17:55

Zapowiada sie ciekawie , no i ten nowy wyglad rotow hehe^^
Oby tylko nowe outfity dali dla paccow i faccow ;d

Xzonixek 28-06-2006 17:56

Pragne dodać, że na zdjęciu, na którym można zobaczyć powierzchnie wyspy Ramoa, widać nowy rodzaj? drzewka bez gałezi:D (na prawo od postaci).
Licze że będą nowe tereny z lizardami...larvy...Nowe Questy plz:(

Anatol 28-06-2006 18:02

Poprostu nie mogę się doczekać upade :D

Kwiatek1324 28-06-2006 18:02

Najlepiej jak by w ogole usuneli Pacc :D Ale roty widze ladne ^^ I tak uptade sux!

Orshabaall 28-06-2006 18:03

Juz sie tak nie cieszcie :S
Zobaczycie ze jeszcze beda bluznierstwa jak sie okaze ze nowe tereny to taka kolejna piekna banuta gdzie wszystko fajnie pieknie potworki drzewka jaskinie tylko expic za *** sie nie da :S

Uther92 28-06-2006 18:05

chyba poważnie rozważe kupno pacca B)

Peter of Refugia 28-06-2006 18:05

Wkońcu coś nowego ... :) Ale kiedy będą jakieś update'y dla FACC'ów jak dla mnie ten update będzie z strony CipSoftu namówką na kupienie PACC'a :)

Orshabaall 28-06-2006 18:07

A wy znowu jeczycie
Najlepiej jakby moderator banowal od razu wszystkich tych co narzekaja ze jest update dla pacca a nie facca
Bo wszyscy to samo spamuja i sie juz nudne robi.
Zrozumcie ze pacc placi za gre a facc nie placi do jasnej ****y!

Dmitri Vassilliev 28-06-2006 18:09

heh no niby wszystko fajnie, pieknie.... ale ciekawe ktora profesje tym razem usadzą :p choc jest nadzieja ze tak nie bedzie... czemu? z tego co pamietam przy update z Tiquandą mowili nie tylko o terenach ale tez "usprawnieniach" technicznych. teraz cos o tym cicho... moze nie bedzie zadnych usprawnien profesji? I oby byly nowe outfity...

Cebix 28-06-2006 18:09

Cytuj:

Średnio i wysokopoziomowe postaci odkryją wiele wspaniałych możliwości do polowania na Zakazanych Wyspach (Forbidden Islands). Niestety, znalezienie tego tajemniczego archipelagu nie jest zadaniem prostym. Tych kilku żeglaży którzy postawili stopę na owych wyspach i przeżyli aby móc o tym opowiedzieć rozbiło się u zdradzieckich wybrzeży, a ich półmartwe ciała zostały wymyte na brzeg podczas jedego z strasznych sztormów nękających Morza Południowe. Na pięciu wyspach z których składa się archipelag oczekują wszystkie rodzaje znanych egzotycznych monstrów. Oczywiście, znajdziecie tam też wielu całkowicie nowych przeciwników, ale to już całkiem inna historia...
Swoją drogą update nie wzbudza już takich emocji jak poprzednie, może z braku konkretnych informacji o dużych zmianach?

Orshabaall 28-06-2006 18:11

Ja caly czas jestem glupio przekonany ze bedzie "drobna" zmiana techniczna a mianowicie heal friend bedzie leczyl tylko frienda a nie samego siebie.
Byloby to totalne udupienie druida ktory i tak nie wymiata ale tak bedzie zobaczycie. Od dawna mi sie bowiem wydaje ze leczenie samego siebie heal friendem to bug w grze. :S

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31.