![]() |
Ulubiona bron
Ja uwielbiam walczyc clubami i broniami dystansowymi
|
palkiem uwielbiam luk i bawie sie w robin hooda, rabuje guardy i oddaje biednym (czyli mnie) :D
a sorcem obok k seta i dragonki to nosze wendke bo juz nie zabijam z broni potworow typu trole, roty , waspy......do wyzszych rzeczy jestem stworzony |
Club The best
Ja uwielbiam bronie obuchowe!!! Sam walcze dragon hammer a chciałbym walczyć skull staf
|
Ja preferuje swordy z 2 powodów:
1) Jestem knightem i swordy najlepiej pasują mojej postaci 2) jest ich najwięcej i mam w czym wybiersć :P |
Swordy!!!
Ja walcze swordami bo
jestem knightem i potrzebuje defa swordy są bardziej dostępne. |
Jestem druidem i preferuję swordy :D W tej chwili mam spike'a.
|
W ankiecie jest niedociągniecie, nie ma fista, ja fista preferuje
FIST R0X ------ Edit by Gremlin Juz jest - kocham nowe forum :) |
Jak ty dopisales opcje w sondzie
|
Distance i Sword Rulezzz on Tibia :P
|
Moj knight bije swordami, ale teraz wybralbym chyba axe :) Glos oddaje na axe, choc swordy tez sa dobre :)
|
Ja sie bawie na rooku swordem (katana roolez :)), a na mainie axe - chociaż jestem druidem (jak przeglądałem staty to wyszło mi że K-axe jest najlepszy na tym poziomie, a na poźniejszych też są lepsze rzeczy).
Głos dałem na sword-a. |
Sword Ruleeez :D
Siemka!
Moją drugą postacią wszedłem na maina to wale ze sworda :) Ale , że kasy mało to musiałem z innej postaci katane wziąć :p Taka bida u mnie na charach :p Katana ruleezzzz :p |
A ja kocham axe!!! xD Mam juz 2 knighta ktory wali z axe i jestem z niego zadowolony. A fire axe wymiata ;]
|
Ja preferuje w swordach, kiedyś - pierwszą postacią, waliłem z clubów ;)
Tamten to był palek, teraz trenuje Knightem ze swordów ;) I tak pozostanie :) |
Ja najbardzie lubie bronei dystansowe, bo palek to moja ulubiona profesja :) Ale z wygladu podobaja mi sie najbardziej axe, a co do skutecznosci to swordy najlepsze :P
|
mam pytanie jak mozna zmienic sonde ????
Prosze o odpowiedz. ------ Edit by Gremlin Opcje tematu -> edytuj sonde (zdaje sie tylko dla moderatorow/adminow dostepne) |
Głosuje na dystans, bo jest to najbardziej efektowna walka jak narazie ;) Swordy też lubie.
|
Sword!
Dlaczego? kwestia przyzwyczajenia. powiem wam nawet jaki;] Gs jedyny i kochany zawsze pod ręką ;] |
Ja preferuje distance fight bo gram paladynem jakby grał knajtem to swordy
|
Axe, axe, axe... sliczna d-lanca ;-) Nie wiem jak mozna bic czyms co wyglada jak gs :-D Axe ma najwiecej atka co jest w sumie u knightow najwazniejsze gdyz od defa maja shielda.. a jak blokuja np. 2 behe naraz to juz maja dobry w miare arm ;-)
wedlug mnie dla sorca najlepsze sa mimo wszystko swordy... duuuzo defa... a cuz d-hammer jest bardzo ciezki. I nie radzilbym kseta u sorca -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |