![]() |
Food-rodzaje
Mam pytanie skond wziasc rozny food?(pewnie z potworow,ale jakich).
Moje pytanie bieze sie stond,ze kolekcjonuje food. P.S.Moja kolekcja to: 2:eggs,dragon ham,strawberries,pears,cherries,rolls,ham,meat,ora nges,bread,brown bread,banana,fish,apple,white mushrooms 10 blueberries (moge miec 100 ale coz) melon,grapes |
Zalezy jaki food -.-'
|
najlepiej to...kupić w sklepie -_-
|
to co ja chce zdobyc to chyba wyzwanie dla jakiegos 30 levela
no wiec: Coconut,Corncob, wszystkie rodzaje Mushroom,Pumpkin,Salmon,Tomatos |
corn~ w port north
tomatosy port north mushromy: pieczarki-dwarfy, muhomory-demony, brown-edron(sklep), green-dl pumpkin nie wiem, ale na helołin można było kupić(?) salmon w boxie po save serwa na goblinach, quest na rooku coconut małpy PS może się myle co do corna i pomidorów, albo myle nazwe 'miastka' |
Food
Cytuj:
Corncob-hmm idz na orca szamana albo uzyj exevo pana A tak pozatym to w Venore jest taki sklep z foodem. (kupilem tam 40truskawek po dosc taniej cenie a sprzedalem za 365gp 8o :D |
Wielkie dzieki,ale kukurydzy chyba nieda sie wywolac przy exevo pan.
|
ko0ło carlin jest taka góra z giblinami....tam jest pewny quest a po drodze masz w skrzyni 3 salmony zawsze po save serv
to samo sie tyczy mino cave koło kaz..znajdziesz tam 3 salmony, ale tym razem w bagu..dodatkowo 6x bread, 8 cherry i 6 apple |
i niedaleko pojedynczego cyca na górze, kolo thais jest budynek, z beczkami a tam 10 salmon i 10 ryb.
|
Cytuj:
|
Kukurydze tez mozna zdobyc w Greenshore-respi sie na polu na zachod od wioski razem z melonami i, chyba, marchewka.
|
Mushroomy mozna kupic [na edron chyba :P]
|
jest temat o tym jakie jedzienie ile dziala czasu i skad mozna zdobyc -.-
|
Ja wiem skad wziasc salomon ^^ Po restarcie servera na mostku zaraz kolo venore sa 3 skrzynki w jednej jest 5 vialsow i bag a w bagu 4 salomony ^^
|
|
znam ten sklep,ale wszystkiego tam niekupie.
|
Pumpkin
Dynie można kupić u Sherry McRonald w Thais (farma w środku miasta) za 10gp.
|
Wielkie dzieki.:) :) :)
|
Kup w sklepie, lecz niektore rodzaje grzybow kupuje sie w sklepach dpstepnych dla posiadaczy PACC (Edron-Brown Mushrooms) jak masz kolege popros niech ci kupi lub znajdz, byc moze gdzies jego spawn na mapach FACC. (Na polnoc od Thais jest jakby "wioska" respi sie tam corn, melon, blueberries, biegaja chickeny) :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |