![]() |
Palkiem na scarabach
Mam pytanie odnośnie expieniu na scarabach. Otóż, nie wiem czy zabrać ze sobą arrows czy bolty? Lepiej uhy czy manafluidy? I czy może ktoś dać tutaj screeny z drogą na scaraby albo chociaż podpowiedz? Z góry thx. Venderer ale mi doradziłeś dużo xD. Mam skille 61 dist i 45 shielding. Daj link do tego poradnika co?
|
Było, było, było, było.... -.-
Arrows czy Bolts? Zależy od twoich skilli -.- MFy czy UHy? Lepiej i to i to -.- Droga na skaraby? >> poradniki >> ~ankrahmun >> jaskinie larv -.- Wystarczy szukać... |
Jak masz vitę to kup mfy i vitą sie lecz. leczenie nie będzie zbyt potrzebne, chyba, że wpakujesz się na inny resp uciekając od potwora
A arrows czy bolts... Jak nie żal ci kasy to możesz wziąć bełty. |
OMG z 61 distem to mozesz expic na cycach pod thais ;d;d;;d;d
a nie na scarabach gdzies wyskauja po 3-4 naraz jeszcze raz lól potren conajmniej do 75 skila i wtedy mozesz sprobowac pozdro~~ |
Cytuj:
|
Odradzam exp palem na scarabach, ale jak juz sie uparles to wez lepiej bolty i exp na -2 tam niejest ich az tak duzo i napewno sobie poradzisz.
Co do manafluidow to niemusisz brac ich duzo. Na scarabach jest tyle fooda ze spokojnie wyrobisz sie z exura gran czy vita. |
Nie polecam bez 70-80 dista. Wyskoczy kilka i wączhasz kwiatki od spodu. Zamiast scarabów cycki na tym lvlu i skilach. I trenuj!!!
|
|
Oj oj oj... Scaraby dla palka? Odpada;) zostawiaja strasznie duzo poison fieldów
a z reszta bijąc je palkiem musisz uciekać a w jaskiniach by cię spokojnie zaszly z 2 stron. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41. |