![]() |
Gdzie to miejsce?
|
Spójrz na minimapę - widzisz ten "domek" znajdujący się na północny-wschód od położenia Fitnera? To jest domek black knighta.
Mam nadzieję, że teraz tam trafisz. @Down Nie, to nie jest PoH. |
Czlowieku, na minimapce masz! to PoH
up: każdemu zdaży sie pomylić :] |
tylko uwazaj z treningiem w tym miejscu - za ta polnocna rzeczka jest wiedzma ktora (kiedy podejdzie do brzegu) strzela z jakichs fire balli czy fire fieldow. Radze trenic kawalek nizej (z 7-8 kratek nizej niz ten Fitner stoi) - tam jestes bezpieczny ;]
btw. fajna miejscowka B) |
A jak tam dojsc?? bo ze wschodniego wyjscia z venore chyba sie tam nieda dojsc??
btw. witche sa u gory ;p /\ za rzeka (tak mysle) @edit to wyprzedze zanim ktos to powie w @down poscie tak tak czytanie ze zrozumieniem teraz se przeczytalem widac to w up poscie ze wiedzma jest za polnocna rzeczka :P ( tak tak :P) nr 2. juz widze ze sie da dojsc ale jeszcze 1 ile jest tam slimow? Do niczego wiecej sam niedojde moze ktos by pomógl?? :P |
w tym miejscu gdzie ten typ stoi to jest jeden spawn slimow - ale po drodze ( w podziemiach) sa po kolei ja wiem? 3 respy...
tylko bardzo czesto jest uzywana ta miejscowka, wiec moze byc problem z trafieniem w "wolna linie" :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16. |