Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pk Elera by me nóp char (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82901)

Silkov 29-06-2006 20:42

Pk Elera by me nóp char

Nudziło mi się, wiec postanowiłem popekować wraz z bratem swoimi nóp charami :baby:
a oto efekt http://rapidshare.de/files/24486581/pkelera3.rec.html

miłego oglądania 8o

btw w 31 minucie należy zamknąć trade bo wyskoczy error

Wojtas_Smieciarz 29-06-2006 21:37

bardzo mi sie podobało =D gratz dla was ;D

Czarny ork 29-06-2006 21:55

:)

Mam nadzieje że się wszystkim podoba, ja wystpuje w roli Nasz'bridzysa :)
btw ja silk i kumple postaramy się jeszcze dziś nagrać jeszcze jedno pk movie tym razem z innej pułki:) PZDR

zkrzys 29-06-2006 22:24

No postarales sie bardzo ladny filmik
Bijesz wyzsze lvl :)

malypietroo 29-06-2006 23:09

A możesz powiedzieć co bylo po errorze?? Bo zapomnialem o tym, i juz mi sie nie chce wlanczać od nowa :)

A co do tych 33 minut ktore widziałem to naprawde gratki za odwage i piekne PK. Loot, hmm... na pewno liczyliście na więcej :) ale było super :D

Silkov 29-06-2006 23:17

nie powiem co jest dalej... oglądnij do końca :)

malypietroo 29-06-2006 23:35

@up: Bez serca jestes... :P Będe musiał obejżeć, chyba że ktoś sie zlituje i zdradzi "małe co nieco"... :D

Czarny ork 29-06-2006 23:50

@up

@up niepowiem co jest ale powiem że niewarto oglondać końcówki::P
A dziś nie będzie nowego pk niema z kim iść jutro sie postaramy, a propo jak ktos chce możemy dać kilka słabszych pków z elery/inferny :)

m33h 30-06-2006 09:22

@czarny ork
ja tez kiedys gralem na elerze i mam kilka nup charow chetnie by z wami popekowal kiedys bo nienawidze tego swiata bo brazyli jest mnostwo ,moge wam pomoc zmniejszyc ich populacje :]
@topic
filmik bardzo fajny ,sam bym lepszego nie zrobil ;)

Czarny ork 30-06-2006 09:53

@m33h

@m33h dzięki za komenta:)
a co do pk to czemu nie, zawsze możemy potępić brów, tylko teraz jesteśmy w niekomfortowej sytuacji ponieważ wkońcu mamy rs:) ale zawsze jakoś możemy się prześlizgnąć na folde i tam dalej pkwać:) PZDR
@m33h Zagadaj do mnie na gg:)

m33h 30-06-2006 19:28

To Ty tez mnie dodaj bo pewnie masz zablokowane wiadomosci od nieznajomych ,nawet znalazlem juz nasza ofiare :evul:

Silkov 30-06-2006 19:46

prosze się nie rozpędzać, z red sqlem nawet do depo nie dojde :p

czemu tak mało commentów.... more pls !

Upierz 30-06-2006 23:20

More, More, More ^^
Zarąbiste PK ;]
Tyle ^^

Rothes 04-07-2006 11:33

Nie lubię PK w wykonaniu knightów, ale to było całkiem ładne... Większość zabitych przez was to niezłe nooby - magic shield w walce z knightem, heh...

Tylko mała uwaga na przyszłość - nie każdy korzysta z light hacka, więc następnym razem postarajcie się o jakieś stałe źródło światła, bo czasem nie było w ogóle widać, gdzie idziecie i co się dzieje.

Czarny ork 05-07-2006 14:44

Lh?!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rothes
Tylko mała uwaga na przyszłość - nie każdy korzysta z light hacka, więc następnym razem postarajcie się o jakieś stałe źródło światła, bo czasem nie było w ogóle widać, gdzie idziecie i co się dzieje.

Niemielismy LH, a nic niebyło widać ponieważ my z foldy niewychodzimy i niemielismy torch etc. ani food, a następnym razem pomyśl co piszesz.

Rothes 05-07-2006 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarny ork
Niemielismy LH, a nic niebyło widać ponieważ my z foldy niewychodzimy i niemielismy torch etc. ani food, a następnym razem pomyśl co piszesz.

Ależ w tym przypadku to ty powinieneś pomyśleć przez chwilkę... wcale nie zasugerowałem, że korzystacie z LH, tylko abyście zapewnili dobre oświetlenie na czas całego filmu, bo wszystko co zrobiliście to jedno, pojedyńcze "utevo lux" na początku. W zdaniu o light hacku miałem na myśli widzów - przecież nie każdy musi posiadać light hacka, a gdy go nie ma nie powinien zostać skazany na oglądanie ciemnego filmu, nawet przez krótką chwilę.

Tak więc przypatrz się jeszcze raz:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rothes
postarajcie się o jakieś stałe źródło światła

A jeżeli wam się nie chciało (bo zawsze przecież mogliście głównymi postaciami przynieść sobie na foldę parę torchów lub trochę fooda) to niestety nie można nazwać waszego filmu w 100% dobrym.

I nie traktuj każdego rodzaju uwag/sugestii/obiektywnej krytyki jako atak w Twoją stronę, bo tak nie zawsze jest - czasem ktoś stara się po prostu zwrócić Ci uwagę na błędy, których powinieneś w przyszłości unikać, aby otrzymać lepsze rezultaty.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20.