![]() |
Pk Elera by me nóp char
Nudziło mi się, wiec postanowiłem popekować wraz z bratem swoimi nóp charami :baby:
a oto efekt http://rapidshare.de/files/24486581/pkelera3.rec.html miłego oglądania 8o btw w 31 minucie należy zamknąć trade bo wyskoczy error |
bardzo mi sie podobało =D gratz dla was ;D
|
:)
Mam nadzieje że się wszystkim podoba, ja wystpuje w roli Nasz'bridzysa :)
btw ja silk i kumple postaramy się jeszcze dziś nagrać jeszcze jedno pk movie tym razem z innej pułki:) PZDR |
No postarales sie bardzo ladny filmik
Bijesz wyzsze lvl :) |
A możesz powiedzieć co bylo po errorze?? Bo zapomnialem o tym, i juz mi sie nie chce wlanczać od nowa :)
A co do tych 33 minut ktore widziałem to naprawde gratki za odwage i piekne PK. Loot, hmm... na pewno liczyliście na więcej :) ale było super :D |
nie powiem co jest dalej... oglądnij do końca :)
|
@up: Bez serca jestes... :P Będe musiał obejżeć, chyba że ktoś sie zlituje i zdradzi "małe co nieco"... :D
|
@up
@up niepowiem co jest ale powiem że niewarto oglondać końcówki::P
A dziś nie będzie nowego pk niema z kim iść jutro sie postaramy, a propo jak ktos chce możemy dać kilka słabszych pków z elery/inferny :) |
@czarny ork
ja tez kiedys gralem na elerze i mam kilka nup charow chetnie by z wami popekowal kiedys bo nienawidze tego swiata bo brazyli jest mnostwo ,moge wam pomoc zmniejszyc ich populacje :] @topic filmik bardzo fajny ,sam bym lepszego nie zrobil ;) |
@m33h
@m33h dzięki za komenta:)
a co do pk to czemu nie, zawsze możemy potępić brów, tylko teraz jesteśmy w niekomfortowej sytuacji ponieważ wkońcu mamy rs:) ale zawsze jakoś możemy się prześlizgnąć na folde i tam dalej pkwać:) PZDR @m33h Zagadaj do mnie na gg:) |
To Ty tez mnie dodaj bo pewnie masz zablokowane wiadomosci od nieznajomych ,nawet znalazlem juz nasza ofiare :evul:
|
prosze się nie rozpędzać, z red sqlem nawet do depo nie dojde :p
czemu tak mało commentów.... more pls ! |
More, More, More ^^
Zarąbiste PK ;] Tyle ^^ |
Nie lubię PK w wykonaniu knightów, ale to było całkiem ładne... Większość zabitych przez was to niezłe nooby - magic shield w walce z knightem, heh...
Tylko mała uwaga na przyszłość - nie każdy korzysta z light hacka, więc następnym razem postarajcie się o jakieś stałe źródło światła, bo czasem nie było w ogóle widać, gdzie idziecie i co się dzieje. |
Lh?!
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak więc przypatrz się jeszcze raz: Cytuj:
I nie traktuj każdego rodzaju uwag/sugestii/obiektywnej krytyki jako atak w Twoją stronę, bo tak nie zawsze jest - czasem ktoś stara się po prostu zwrócić Ci uwagę na błędy, których powinieneś w przyszłości unikać, aby otrzymać lepsze rezultaty. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |