![]() |
Oficjalny WMV Dancing Shadows - Kyra
Witam:)
W koncu rehosted na normalniejsza strone , jak bede mial czas wrzuce na megaupload a no i zajmuje teraz 160mb po kompresacji czy jak to sie mowi:) enjoy:> http://files.filefront.com/Dancing+S.../fileinfo.html ;))) |
No sciągajcie bo warty obejżenia :S czekaliście niektórzy tyle czasu na jakies filmiki no to macie :)
|
Cytuj:
pewnie nie liczni sciagna ja jak dobrze pojdzie za 3 h obejrze ;) @topic film zaje***ty jest hehe widac wasze najlepsze fragi no i wasze zgranie rox ;) niektorzy jak noobki padaja ale to chyba z paniki ^^ hmm warto bylo sciagac 3h -.- neo 256 rox -.- |
ta strona to jakis shit ;|
rehost plz |
Prosilbym o rehosta na megaup.
|
Nom zobaczymy troche dużo do sciongania ale sciong i obadam :D potem powiem czy fajne :)
|
Na megaupload nie wcisne 370mega , przeczytajcie dokladnie solucje jak to sciagnac i bez problemu pojdzie , wiem ze ta strona jest nieciekawa ale innej znalezc nie moglem co zmiescilaby 370mb.. pozdro
|
może filefront.com ? jeste duzo stron wystarczy poszukac a z file frontu jest bardzo dobry transfer jak nie chce ci sie zarejestrowac to login wuzwar haslo dradler1 albo dradler
p.s. film jest spakowany czy nie? |
Noo dobra, dobra. Przeczytałem dokładnie i się ściąga. Dont łory.
|
nic nie trzeba pobierac zadnych plug-inow ani innych smieci. Wystarczy pomyslec, albo stosowac sie do wskazan 1 posta. czy to takie ciezkie??
|
Rehost plz...
Jakis shit z tego servera bo albo mi wyskakuje juz na samym konca ze nie mozna wyswietlic strony a jak biore zapisz element jako to wyskakuje cos zeby podac hasło... bahh ;< |
ja uzywam Fire foxa i ssa sie bez problemu :D tylko slaby transfer :(
|
Omg!
Ludzie toz to jest boskie...Mi sie bardzo podoba to jak zabiliscie tego sorka i potem wpadl z ekipa i nowu padl....B) :evul:
|
Mi tam bez problemu ściąga a transfer mam good 150 Kb/s za 25 minut bedzie ;p.
|
Cytuj:
@Kapix pewnie uzywasz jakies SHITOWEJ przegladarki typu IE |
ja uzywam niby takiej shit -owej przegladarki (IE) ale pobiera bez problemu
|
Elegancko wytłumaczone, transfer 400 kb/sec, zaraz obejżę :)
jest pięknie ;) gz |
Wszyscy za jednego, jeden za wszystkich!! B)
Hail DS! |
Zajebisty film, zajebiste fragi. Mam jeden filmik *.rec z jednej akcji DS.
P.S. Temat słowo w słowo spisany z Tibia.Com :] |
No niezly filmik przyznam, bylem prawie pewien ze jak Moon~ padal to 2 raz go pod temple ubiliscie jak wyszedl,a ten pajac wrocil bez blessow i znowu padl huahuauhahauhauhahuaha. Niezla ta wasza gildia patrzylem co jakis czas na fragi i przyznam ze niezle sobie radzicie. Pozdro.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |