![]() |
Orshabaal na refugi
slabo widoczny bo nie dalo sie wejsc blizej ale jest + loot na koncu u blokera
http://rapidshare.de/files/24543895/orsh.rec.html mowisz masz skan by http://virusscan.jotti.org/ File: orsh.rec Status: OK MD5 de1881acf9bbef2069eb2d69780e80f3 Packers detected: - Scanner results AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
Ja tego niesciagne ten kolo dolaczyl 30.06.2006 czyli dzisiaj ... zbyt barzdo sie boje o keyloggera :P czy innego wirusa o nic noeoskarzam tylko chce zeby ktos to przeskanowal
|
Cytuj:
Zedytuję jak mi virustotal.com przeskanuje... edit: Cytuj:
|
film czysty, a loot hmm fajny,ale nie superowy:(
|
orsh dzisiaj byl na refugii:P i bloker*XxXx* nie mogł zebrac ekipy hehe:D ale bardzo ładnie wam poszlo : *
|
Myslalem ze orshabaal na Refugii był tylko raz tzw. w tamten czwartek (22 czerwca) a dzis ludzie ciagle cos pisali na tradzie ... ehh ... no coz trzeba by to zobaczyc :]
|
co tu duzo mowic. Grats :)
|
Boze co za nó0b !! ten facet co napisal ze sie boi i keya w filmie a nie zauwzyles ciemna palo ze jest to plik rec. -.- kiedys cos bylo ze byl wirus w rec. ale nie widzialem ani nie mialem takiego pliku na kompie ! i chyba nigdy nie bedize rec. z wirem bo wsadzenie wira w rec. jest chyba niemozliwe albo graniczy z cudem moze jakis jeden czlowiek na calej ziemi by to zrobil (zaokraglilem ) takze jak rec. to sciagaj smialo i nie patrze na date utworzenie usera .... to tez nic nie daje ze dzis stworzyl konto ... i zreszta sam mozesz przeskanowac plik no chyba ze nie wiesz jak to sie robi to nie mamy o czym gadac ... cya
|
@up : Konfigurowałem kiedy¶ loggera i wybiera się formaty, w jakim ma być keylogger. Tam były ******, *.swf, *.gif... Ale nie widziałem *.rec. Być może takie s±, kto wie.
Loot genialny aczkolwiek nie perfekcyjny ;> P.S. Czy ma kto¶ filmik z perspektywy blokera ? |
filmik spoko tylko szkoda że loot był dobry a nie zajebisty xD
może next orsha sypnie czym¶ :> |
A mi film nie chce dzialac, dla upewnienia moze mi ktos na jaka to tibie itp. ?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |