![]() |
film sam się wyłancza....!!!
co mam zrobić jeśli w trakcie oglądania filmu wyłancza mi sie obraz i zostaje tylko włączona Tibia?
Nie wiem, może było zadawane już to pytanie i może była już na nie odpowiedź, ale nie mam czasu czytać całego forum, stronka mi słabo chodzi, a tym bardziej jego przeszukiwać. proszę o pomoc. //z góry thx |
@up mam podobny problem ;P i choc zmienilem na nowa tibicam nic sie nie zmienia...
|
Mogłbyś opisać problem trochę dokładniej, czy wyskakuje jakiś błąd, jakiej tibicam używasz etc. Jeżeli oglądasz filmy na najnowszej tibicam 7.7x, to po obejrzeniu filmu restartuj tibie i tibicam i dopiero oglądaj następny film, bo może on mieć debuga. Jeśli napiszesz coś więcej to spróbuje pomóc.
|
Mam tibie 7.72, tibicam 7.7x i uaktualnienie do 7.72. Kiedy film odtwarzam nagle (w roznych mometach) sie film wylacza choc tibicam i tibia nadal są włączone. Tak sie dzieje z kazym z filmow ktore probowalem ogladac
|
mam podobny problem i tez mi sie "wyłancza" :evul: (pisze sie wyłącza 8o )
|
właśnie o to chodzi.
nie wyskakuje żadny debug, po prostu się wyłancza obraz i zostaje tylko włączona tibia. |
omfg -.-
Cytuj:
Czy to takie trudne pisac w ojczystym jezyku? |
Cytuj:
@down. Napisales w dwuch postach "wylancza"... poprosu zacznij pisac wolniej albo doucz sie polskiego przez wakacje... ps. Nikt nam nie pomoze? ;( |
Cytuj:
nie chcesz pomagać to na cholere piszesz? pisałem to szybko... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |