![]() |
spowolnienie przez karte graficzna >> sterowniki
cze
no wiec kiedys gralem w tibie, mialem przerwe i chce zaczac od nowa wszystko spoko ten sam komp 2.0 ghz 256RAM niepotrzebnie majstrowalem cos przy sterownikach i nie wiem jaki mialem ten "oryginalny" :/ nie mam pojecia gdzie mam znalezsc znam strony ale jestem naprawde lebiodyczny w tkich rzeczach i niewiek ktory to sterownik mam sciagnac i zainstwalowac karta : GeForce MX/MX 400 64 MB spoko .... neta mamszybkiego wiec nie przez lacze EDIT : Mam DirectX najnowszego wiec nie to... :( |
a moze masz zuzyvie procha 100%?
moze ci tne bo komp tnie |
GF 2 mx 400 pochodzi zprzed pięciu lat, więc cudów się nie spodziewaj.
Załatw sobie jakieś starsze stery, typu 5.xx, oczywiście ze strony www.nvidia.com. |
emilok : pol roku temu naprawde super chdozilo.. bez zadnych lagow ani nic.. po prostu cos niepotrzebnie pokombinowalem ze sterami
EDIT : JAK MOZESZ to napisz na gg : 5949532 EDIT 2 : jesli nie chcesz to powiedz prosze dokladnie gdziesa te 5.xx bo ja tam w zadnym dziale nie widze .. :/ |
No to mówie tobie, załatwo sobie sterowniki z tych starszych. Obecnie jest wersja 9.2~, poszukaj tych 5.xx, 6.xx i potestuj.
|
no nie moge tego znalezsc
nakieruj mnie gdzie to jest wchodze na strone i co dalej ? ja wchdozilem w Download Drivers>Download Drivers... i tam nic takiego nie ma |
Tu znalazłem jakieś. Na nvidi są też stare wersje, keidyś szukałem, ale obecnie nie kojaże gdzie to było.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |