![]() |
Tego jeszcze nie bylo? (bylo ale nie w takim teamie)
http://rapidshare.de/files/24596474/...rnito.rec.html
Nie chcialo nam sie czekac na resp wiec wzielismy parchament i wyczyscilismy all :P 4x demon oO |
Musze przyznac ze nawet ladnie wam to poszlo niezly sposob jest na parchmenta :P moze kiedys z niego skorzystam ;]
Btw. fajne masz eq :) (skad sov?) xD Bym zapomnial Gz loota czyli...niepowiem niebede spoliowal. |
qrcze... obejrzalem filmik i zastanawiam sie czemu obejrzalem go calego w zwyklej predkosci a trwa cos kolo 30 minut... i nadal nie wiem ale fajny ten filmik byl ;) taki ciekawy itd a nie jak wiekszosc filmikow ktore sa nudne ;) loot tez nice ;) ale waste niezle ;) ale chyba sie zwrocilo... nie wiem jak tam ceny na waszym swiecie ;)
loot jak komus sie nie chce ogladac (Fire axe, giant sword) (dla niepelnosprytnych: trzeba zazanaczyc o.O) no i oczywiscie gz ;) podobal mi sie ten teks "aff.. to tylko gra" ;) dobre podejscie do tego syfu jakim jest Tibia ;) |
Eh, ziomek stał ostatnie 10 minut przed parchment'em aż do końca filmu, i było pokazywane hero, oh co za emocje...
|
hahaha wy**bany film :) gz psychole z was niezle :D mysalem ze wejdziesz i padniesz ale chyba miales watpliwosci czy podniesc te ch***ostwo :D
08:11 Gornito: a co jak 08:11 Gornito: nie odciagne? 08:11 Gornito: dam rade bloknac 2? 08:11 Owen Immortal: watpie 08:11 Gornito: lol? 08:11 Gornito: ty ku*wo 08:11 Gornito: ... 08:11 Owen Immortal: xd hahaha ;) |
Wielkie GZ !!
Hardkłorofcy... GZ loota ;] |
Gz Gorn ;P i tak ja jestem bardziej hardkorowy! ;d
|
Gratz! niezla akcja i to w takim teamie naprawde gratz (fajny sposob na te demonki) =]
|
Gratki fajne wam to poszlo
Cytuj:
|
Cytuj:
Po prostu ma dobrych qmpli, którzy pożyczyli mu kase, a poza tym sam DUŻO siedział na hydrach i nie ma problemu żeby zarobić na sova :) |
Hyhy fajne ;]
|
Ładnie wam to poszło, dobry sposób na wykonanie questa ;)
|
calkiem calkiem ladnie ladnie :D wielkie gratz ale moglo byc niewesolo
|
Cytuj:
LOOL! Po 1 Włodek jak nie wiesz nie udzielaj sie ok? Noobów i tak tibia ma juz za duzo, a w szczegolnosci polaków ( żal mówic ale to prawda ) a tylko sobie siare robisz... : p SoV do twojej wiadomosci zostal zakupiony za 1kk z czego 50% pozyczylem Gorniemu bo to moja miłosc :*:* I btw ty za wszystkie "gratz" xddd Pierwszy raz na tibia.pl nam posta nie usuneli haha own3d xD |
Cytuj:
|
@up
Czemu go wyzywasz? Miał prawo napisać co myśli... a wyzywać to sie możecie na PW Reported. |
Cytuj:
|
Powiem szczerze, film ogladałem na full speedzie i nie patrzałem zbytnio na to co sie dzieje. Dlatego myślałem, że ten palek ma coś koło 90~ lvla. Gdy blocker wział na niego look szczena mi opadła. Gratuluje.
|
Hehe niezły exp, piękny stl po prostu GZ :cup: no i locik się udał xD
|
Filmik naprawde mi się podobał, w końcu taka ekipa na demonach :P, obejżałem cały, ale...mam dla Ciebie jedną wiadomośc.
Minowicie, jeżeli blokujesz demony to staraj się przecinac im droge do shootera, bo wiadomo że demony wysysają mane i potem trzeba nerwowo szukac manasów. Taka drobna uwaga, ale poza tym... Filmik rox naprawde :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |