![]() |
Robienie UH z Life Ringami
Witam. Jestem Elder Druidem, i mam pytanie gdy bede kupowal life ringi na edron i robil z nich uhy, i gdybym sprzedawal uhy nadrabiala by sie czesc kasy ? prosze o obliczenia.
|
Rczej nie bp yh 3 k a z life ringow wyjdzie ci ponad =(
|
Noo, ale nie wiem właśnie ile life ringów trzeba żeby zrobić jeden bp, myślę że coś 3-4, bo to jest dobry sposób na trening mlvla.
|
To se k...a policz albo sprawdz doswiadczalnie -.-
|
dane byly nieprawidlowe wiec wynik tez.
|
Nie wiem czy oplaca sie robic uhy, ale hmmy zdecydowanie tak. Zuzyjesz 2 life ringi (1,8k)+bp blankow 0,2k. A bp hmm sprzedasz za 2k. Wiec nic nie stracisz, zyskasz mlvl.
|
Cytuj:
Tak przy okazji... Manna to jest kasza... Mana się mówi ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i tu sie z Tobą niestety nie zgodze ;p sprawdzałem bo sam tak robiłem: na bp uh wychodzi niecałe 3lr zostaje jakieś 2 minuty :P a zarobek z tego jest niewielki 80gp |
@Times
np na securze kosztuje 2k ;) |
Cytuj:
|
1.jakie runy dalyby najwiekszy zysk sorcowi 36lvl (na life ringach)
2.jakie runy najlepiej robic na sell? (chodzi o jak najwieksza kase, nietracac za duzo many :P ) plx odp |
Cytuj:
po 2 jak runa ma byc droga to duzo many na nią idzie po 3 masz promoted?? SD HMM GFB ewentualnie |
N 1 life ringu + jedzenie zrobisz 7-8 uhow
Czyli na bp uh potrzebujesz kupic 3 ringi = 2700 bp uh = 3000 3000-2700= 300 gp zysku :D jeszcze ofc koszt blankow + bp = 220 gp wiec zarobek by wyniosl 80 gp :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak chesz to morzesz robić Uhy na LR ale niebardzo ci sie oplaca chyba ze masz kupca na fast ;) ale masz promocje takze i tak szybko zrobisz te UHy
|
a oplaca sie robic explo na sell?
|
witam
Co do uhów to jest to calkiem niezly sposób na zrobienie szybko magic lvl sprawdzony juz przez niejedna osobe. stratny na tym nie bedziesz, a jesli sie umowisz dobrzez z kolegami to nie dosc ze ty nabijesz fajny mlvl, to koledzy beda miec dzieki tobie duze ilosci uh wiec ujmojac to w jedno zdanie "jestescie gotowi na jakis fajny hunt" (dl czy tam jak kto woli) pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |