![]() |
Świat na wyciągnięcie ręki
Dzięki Waszej współpracy dziś znowu możemy Was zaprosić na wycieczkę w kilka nowych miejsc które pojawiły się na naszej mapie - dodane zostały (w nawiasach - autorzy nadesłanych filmików):
Życzymy dobrej zabawy - a może komuś z Was uda się nawet rozgryźć zagadkę Pits of Inferno? |
No, no. Tibian Earth bardzo szybko się rozwija ;p
O co chodzi z tym Pits of Inferno ? |
Razem z Adzim przemierzalem wyspy lodowe i jakoś o mnie nienapisali ;(
Co do pits of inferno pierwszy raz widze taki teren zeby tam byl O.o |
Długo czekalem na dodanie ghostlandu :cup: Pozdrawiam i dziękuje wszystkim którzy przyczynuajom się do rozwoju tibia earth;)
|
Według mnie to Pits of Inferno to jest pszejście do Knight Watch Tower na pohu. Trzeba pujść na cmentarz na pohu obok necromancer house.
Wykopać dziurke i dostać sie na piętro -1 i na tym piętrze pobawić sie troche z pickiem i może wykopie sie gdzieś dziurka do piętra -2 a na tym piętrze pod nagrobkiem trzeba wykopać dziurke pickiem i sie dostaniemy na te piętro -3 gdzie musimy tam pochodzić i pozwiedzać co jest w tych 5 dziurach i może w jednej znich gdzieś będzie przełącznik żeby magic wall zniknoł a potem w 1 z 3 dziur według mnie jest przejście do knight watch tower gdzie w pewnym momencie natkiemy sie na drzwi do których potrzeba klucza... To moja teoria na ten temat... niewiem czy to qs ale dobra ;p Srka za all błedy ortograficzne :D |
Ghostland
No nie! Nie zdążyłem wysłać filmiku prezentującego Ghostland. :(
|
Ja bym chcial zeby zamiast samych terenow wklejaliscie jeszce potworki bo tak to nie wiem co gdzie jest i sie boje zwiedzac np ghost landu :baby: co wy nato zeby byly jeszce potworki :) ?
|
Potworki! - nie za łatwo by było ?
|
Hehe, nice job ;]
GZ 4 all, ta mapa naprawde może pomóc :D |
hmmm z tym Pits of Inferno to tak troche tajemniczo :D
licze na to ze jednak komus uda sie tam dostac i nakreci filmik ;) |
Cytuj:
|
niesamowite co można znaleźć pod ghostlandem O.o !!!!!!!!!!
|
hmmmmm....
No z jdnej strony popieram fire glutka a zdrugiej bosala...bo fajniusio by bylo jak bys se poszedl np na molts i wszycho bys wiedzial gdzie sie co respi a z drugiej no to by nie bylo co odkrywac:p ....chyba ze po uptade :D
|
Gratuluje wszytskim projekt widac przyjął sie i rozwija sie bardzo dobrze.
Chociaz jak bylo powiedziane juz moze mozna byloby sie pokusic o respy, spodziewam sie ze to by bardzo utrudnilo i wydluzylo prace ;/ Moze pomyslodawcy sie wypowiedza ? |
Cytuj:
|
Wszystko jest pokazane...Nie podoba mi sie to...bardzo.
@edit Jak dodacie na mapie potworki to sie chyba zalamie :P |
A kiedy będzie losowanie zwycięzców z konkursu sms?
|
Cytuj:
|
No, no coraz lepiej to wychodzi ;) .
Co do tych podziemi w ghostlandzie to to przecież część Island of Kings, ale do tego Pits of Inferno to niemam zielonego pojęcia o jak tam dojść :p . PS. czemu przy nicku Dr.Omarder niema linku do opisu postaci na tibia.com, czyżby on był tym równiejszym :D ? |
lol
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16. |