![]() |
Dancing Shadows na xerenie !
Ciekawe co chłopaki mają w planach, napewno ktoś z członków czyta to forum, to może mógłby nas oświecić?
Zamierzacie zrobić to samo co na kyrze? |
.lubie banany :D
|
Nie robie sensacji ale sie chcialem czegos dowiedziec, podobalo mi sie dosc to co robiliscie i gz zabicia remdila ;)
|
Temat do zamkniecia, moim zdaniem.
Close it please :| |
Hail us, Fear us :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sokul, myślę że pamiętasz swojego bro z Kyry ;>? macie zamiar zostac na Xerenie i grac normalnie czy random pking jak na Kyrze? czy może znowu new serv? ;> jak możesz to odpowiedz ;) Edit: ok, już wiem, powodzenia na Xerenie. A co do tego ED... widze, że podobnie jak na Kyrze, nie będziecie się tutaj jeb*c :D |
Dajcie nick tego Eldera XDDDDD
|
nick tego eldera, remdila
|
gl na xerenie chlopaki ;)
(paru z was znam z kyry i furory to moze costam napisze in-game :P) a co do remdili to poza tym ze go zabiliscie to wykopali go z tengu za zbyt duze PA, nie byloby w tym nic ciekawego gdyby nie to ze remdila jednak ma w tengu jakichs kolegow i nie wiadomo czy nie wyniknie wojna: czesc tengu + domnesticus + jakies inne retired etc. na reszte tengu, wiec w koncu moze sie cos dziac bo dawno wojny nie bylo co jest bardzo dziwne patrzac na historie xereny :D |
A ja i ty bedziemy sobie latac i wycinac tych z tylu :baby:
|
Omg ludzie przesadzacie >.<
|
heh.na.Xerenie.chcemy.sobie.normalnie.kulturalnie. pograc :)...nie.chcemy.problemow...ale.Remdila.zaatakowal .jakis.czas.temu.focia...i.zostal.dodany.do.vip..n astepnie.zabil.Omenke...i.zarzadal.hajsu.od.calej. guild...napisal.ze.jestesmy.hunted...wiec.co.nam.p ozostalo?napisalismy.do.Tengu.czy.maja.cos.przeciw ko.temu.ze.zabijemy.ja...odpowiedzieli.ze.nie..wie c.zebralismy.sie.i.do.dzieła :p
dzieki.za.dobre.słowa.i.równiez.powodzenia.na.wasz ych.servach... |
Cytuj:
|
Remdili troche mi szkoda bo zawsze mi pomagal itp :P Jestem jednak ciekaw jaki loocik byl bo pewnie jak zwykle z RS latal.
|
@Massior
ehehe.no.nie.zmienilem..bo.nie.chce....20+.zl.to.n ie.duzy.wydatek.ale.ja.poprostu.nie.chce:)..juz.si e.przyzwyczailem..i.jak.siedze.na.klawiaturce.jaki egos.kumpla.to.i.tak.praktycznie.zawsze.kropy.daje .hehehe...a.co.do.orginalnosci.to.masz.racje..taki .znak.rozpoznawczy..:) @Pro Remdila.jest.strasznym.PA..pomagal.nie.pomagal.zas luzyl.na.deada...a.loocik.fajniutki:P..(bohy...blu e.robe...itp) |
Dancing Shadows dolaczyli do wojny!
Wojna trwala miedzy Heart of Darkness i Honestus. DS dolaczyli do HoD. Moze czlonkowie DS sie wypowiedza cos na ten temat :p |
Tak ... za nami juz pierwszy OB ale niestety tengu sie wjebalo i pozabijalo kilku z nas :P ale ci to tam byli mogą przyznać że zanim tengu wpadlo to robilismy pogrom dla przeciwnej gildi :D
|
Nowa klawa? xD czy od kogoś postujesz? :P
HAIL DS! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |