![]() |
NPC Angelina w DC
Podczas expienia w DC postanowil¶my zej¶ć z ekip± na 3 poziom tak w malym pokojiku spotkali¶my NPC Angelina .U nas w ekipie byli sami Knightci wiec teleportowała nas przed drzwi . Wiec moje pytanie brzmi czy inne proesje teleportuje gdzie inndziej np. jak z wysp± mgieł.Z gury dziekuje za odp.
|
hmm.. Angelina? czyżby Jolie??:P a tak na poważnie to nie ma ten tp nic wspólnego z profesjami tylko z czym¶ innym, ale nie wiadomo z czym.
|
heh
ma to zwiazek z questem .... zapraszam do wypowiedzi w moim temacie : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83649
|
Cytuj:
|
ten teleport służy tylko i wył±cznie do tego gdyby kto¶ zamknał Ciebie w tym pokoiku, by¶ mógł sie wydostać bez klucza, a co questa jak kto¶ kiedys pisał możliwe ze ten npc jest pocz±tkiem questa który będzie ulokowany w nowych krainach po update.
|
mam nedzieje ze ten quest bedzie dostępny równiez dla FACC bo PACCA nie che mi sie kupowac:p :D
|
Dziękuję za wytlumaczenie do czego służy tp a z tym NPC to dziwne ;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
A wiesz ze to fajna zabawa?Kiedys jak siedzialem na rooku, na Paccarena to rylem sie z noobow na rooku:D A czy to nie ma zwiazku z ta wieza na Femor Hills?Byl taki temat i tam tez mowili cos o jakiejs ksiezniczce, na litere "a".Chyba Angelinie |
Cytuj:
Człowieku, nie sprawdziłe¶ to co pieprzysz głupoty? Wszyscy tak:"To Angelina";"Ma na imie Angelina" etc. Pozwól że zacytuje:" The evil Minz hid my beloved Caramellia in a tower in the femur hills, " CARAMELLIA!Powtórzyć?C-A-R-A-M-E-L-L-I-A!!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |