![]() |
Pare spraw
1. Z powodu ze nie mozna tu gadac o questach edytuje twoja wiadomosc (mode edited by Barts)
2. Jesli ktos gra na swiecie nova i ma premium to bym chcial zebysmy sie spotkali na edron i zeby ten ktos mi pokazal gdzie jest gobli cave na Edron. 3. Wiecie... Jest bardzo duzo osob ktore nie maja pacc. To tak myslalem... zebysmy zrobili dzien bez polskich paccow. Ze zaden polski gracz z pacciem (ktory to czyta) zeby w wybrany dzien sie nie logowal. Wtedy byc moze zrobimy wiecej miejsca dla faccow!!! Zeby oni tez mogli sie naciescy gra... a nie tylko sidziec i probowac sie logowac... |
Ad1. zedytowane
Ad2. nie gram ale ci wyjasnie wychodzisz z dp na dol (jest wejscie do kanalow) idziesz kanalami i wychodzisz z 2 strony idziesz na pd i tam jest Ad3. bwahahahahahhahahab nice joke |
1)Bylo edytowane nie wiem o co chodzi
2) Nigdy nie bylem na Edron :D 3) To odpada zaloze sie ze zadnego polaka z paccem nie uda ci sie do tego nakłonic |
Cytuj:
ps. Czemu zedytowales mego posta? co w mnim zlego? |
pytanie o quest spoiling
co do SS to nie chce mi sie robic gdyz mam drobne problemy na lunara (powiedzmy ze wisze "kumplom" 500k za zycie) a jesli chodzi o to goblin caveto jesli wiesz gdzie jest dp na edron ( a powinienes wiedziec) to podejdz do lewej sciany (po wyjsciu z dp) i idz na poludnie przejdz przez drzwi i zaraz bedzie zejscie na dol drabinka a pozniej hopsa do kanalow i droga prosta po drodze bedzie troche goraco (2 krwiozercze raty) ale jakos przezyjesz (chyba) po wyjsciu na powierzchnie kieruj sie mniej wiecej na poludnie kilka towarzyszy goblinow skoczy ci do powitania |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23. |