![]() |
Nowa Gildia na Aldorze - Zomo
Tak jak w temacie, na Aldorze powstaje nowa gildia, jak narazie level jest obojętny, lecz niedługo pewnie będą jakieś ograniczenia.
Zalety gildi: ~ w najbliższym czasie Guild House ~ Aldora - polski świat ~ gildia powiązana z Chosen One, pod stałą protekcją ~ gildia nie zamierza brać udziałów w żadnej wojnie, jest neutralna Jeżeli chcesz się dołączyć: ~ zostaw posta tutaj ~ w grze: Pokka |
Chiałbym sie przyłaczyc do waszej gildi. Mam 21lvl (prawie 22lvl) i 18 magic lvl. :]
|
siemanko moze bys mnie przyjol jestem nowy ale mm juz 11lvl prawie 12 i 6lvlm ?
|
Nick:Wojtek Arendus Knight
Lvl: 12 Profesja:knight rycerz Skille: sword 27(serpent sword) shield(dwarven shield) 24 mlv 1 Status konta: facc Staż gry: 2 miesiace Aktywność:2 godziny Coś o postaci: Coś o sobie: lubie ogladac F1 Informacje dodatkowe: moj e mail woj99.wp.plNick:Wojtek Arendus Knight Lvl: 12 Profesja:knight rycerz Skille: sword 27(serpent sword) shield(dwarven shield) 24 mlv 1 Status konta: facc Staż gry: 2 miesiace Aktywność:2 godziny Coś o postaci: Coś o sobie: lubie ogladac F1 Informacje dodatkowe: moj e mail woj99.wp.pl |
cze
mam lvl 17, 14mlvl, facca ;( ,jestem sorkiem oraz oczywiście gram na aldoze. moj nick to Shaz Irotius chcialbym dolaczyc do waszej gildii ;) :) ty za przeczytanie. @edit: zgloszenie mozna uznac za niewazne poniewaz znalazlem juz inna gildie. @edit2: cos mi sie zdaje ze autor tego tematu sobie polecial w... eghm niewazne... tak czy owak watpie ze on kogokolwiek przyjmie i ze ta gidia wogole bedzie istniala ;/ |
Ja jestem chętny :)
Knight of Aldoras lvl - 21 mlvl - 3 skill - 52/50 MACIE GS ?? SORY ALE JUZ SIE ZAPISAŁEM DO INNEJ |
Ja też chętny
nick: Metaka Wrol lvl: 8 Profesja: sorcerer email [email protected] prosze o odpowiedz |
Ja bym chcial :P
29lvl palek 9ml w poniedzialek powiniem juz dojsc pacc :D |
Shir Saos
Chciałbym przystąpić do gildii.:sword:
Mój nick to Shir Saos:sword: Mam 9 lvl :sword: :sword: :sword: |
|
Ja jestem chętny. Moje osiągi to 12 lvl knight o statach 33/27. Gram aktywnie, wiem dużo na temat gry. Jeśli byś był zainteresowany przyjęciem mnie do gildii to zapraszam pod gg 8301388, priva w Tibii *Gybch, lub Pwa na forum :)
|
Moglbym do gildii ? Mam narazie 3 lvl ale jak wyjde z rooka to bede bardzo duzo wbijal .
nick: Cristiano de mago profesja : narazie nie mam ale mam zamiar zrobic druida prosze o szybkie odpisywanie Ja nie podam gg ale pisz na priv in tibia prosze o szybki kontakt !!!!!!!!!!!![CHAR][/CHAR] |
Profersja:Knight
Lvl i mlvl:15/2 skile:40(prawie 41)/33(prawie 34) Cos o postaci i o sobie:Szybko bije lvl i bardzo chcę dołączyć do Gildi. |
jakby lider byl zainteresowany moja osoba to byloby by super :)
[CHAR]Pangorn[/CHAR] (24/30) p.s. wyslijcie jakis list do venore jesli byscie mnie przyjeli. pzdr. |
Kiedy powstanie?
Czekam z niecierpliwościom |
Add my noobchar :) 24 druid :P 37 magic :P
|
ojaaa czemu 90% ppl here to zajebiste nooby xD?
|
Szukam gildi!
Nick w grze: Astilin wielki
Lvl: 16 (był 18 ale mnie zdedali :/) Mlvl 13 Profesja: Sorcerer Eq: plate armor, plate legs, drak helmet, wand of dragonbreath, dwarven shield Status konta: Facc ;( GG: 9506612 Proszę o szybką odpowiedź.:( aha i mam nadzieje że tan guild house bedzie kupiony szybko :] Z góry thx. :] |
omfg
Lol?
Gildia Full wypas..:baby: same 8-15lvl ale super :baby: Normalnie już maże żeby do niej dojść :baby: żal.pl |
haha co z tego powstanie? kolejna familiada -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:05. |