Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyniki Konkursu SMS – I edycja. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83207)

bosal 01-07-2006 20:58

Wyniki Konkursu SMS – I edycja.

Mam zaszczyt ogłosić zwycięzców I edycji konkursu SMS. Oto oni:

valosz knight vinera PACC na 180
Druid Halosu Obsidia PACC na 90 dni
Yastera Danubia PACC na 90 dni
Nils Rong Secura PACC na 90 dni
Tyszeq Hiberna Najwięcej wysłanych sms PACC na 90 dni

Gratulujemy zwycięzcom. Nagrody dostaniecie w przeciągu 2 tygodni.

Udało się, pregusia napisał bardzo dobry skrypt, który nie zawiódł. Za niecałą godzinę rozpocznie się kolejny konkurs. Przeanalizowaliśmy dane i doszliśmy do wniosku, że obniżymy kwotę SMS do 3 zł (netto), dzięki temu więcej osób będzie miało szanse wygrać konkurs. Możliwe, że w tej edycji konkursu będziemy mogli ufundować jakieś nagrody rzeczowe, ale tego dowiecie się w trakcie jego trwania. Na początku gracie o PACCa na 180 dni. Później tak jak w tej edycji dodamy tyle nagród ile będziemy mogli. Zapraszam do dalszej gry.

[EDIT]
Nowe nagrody, nowy sponsor.

Zakończyliśmy właśnie rozmowy z naszym nowym partnerem: AirSoftGuns.pl, dzięki niemu w konkursie SMS, będziecie mogli wygrać pare nagród więcej oraz nagrody rzeczowe. W tej edycji konkursu można wygrać:

1. PACC na 180 dni
2. PACC na 90 dni
3. PACC na 90 dni
4. PACC na 90 dni
5. Nagroda specjalna - PACC na 90 dni za Najwiecej wyslanych sms
6. GLOCK G17 Heavy Weight - Replika
7. GLOCK G17 Heavy Weight - Replika
8. GLOCK G19 Heavy Weight - Replika

Możliwe że nagród będzie więcej.

sir'zizu 01-07-2006 21:03

:( Cóż, bywa. Nie udało mi się nic wygrać (nic nowego) - trudno.
Pomysł jest bardzo dobry. A z tą ceną sms to mnie zaskoczyliscie na szczescie pozytywnie. Wszystkim zycze szczescia przy kolejnej, rozpoczynajacej sie wlasnie edycji. Ja sam wysle 1 sms, ale tylko 1 poniewaz jade 9 lipca wiec nie oplaca mi sie wygrywac pacc bo sie zmarnuje xD ze tak to ujme bo jade do konca wakacji. Ale jesli nie wygram nic w III edycji to kupie pacc przez drom zamiast probowac wygrac

ps. gratulacje dla zwycięzców - szczególnie dla Tyszeq z Hiberny xD
---
3majcie sie all. ja spadam na wakacje :):)

Crusader'Phoenix 01-07-2006 21:04

Gratulacje dla zwycięzców:) Tyszeq wysłał pewnie mase sms'ów. bo ja wysłałem bodajże 18 a jak widać nie wygrałem:p

bosal 01-07-2006 21:06

ale przeciez jak wyslemy ci PACC to liczy sie on dopiero od zaakceptowania :D tzn. dopiero jak go zaakcptujesz bedzie on liczony.

Pablosso 01-07-2006 21:07

No niestety nie udało mi się wygrać, ale ja nigdy nie miałem szczęścia do żadnych losowań itp. Uważam, że z tym konkursem to w zasadzie dobry pomysł. Tymbardziej, że cena sms spadnie.
Gratz dla tych, którym się poszczęściło.
@offtopic
I taka informacja: nie piszemy "nie dostałem SMSa", tylko "nie dostałem SMS".
Bosal zrobił mały, ale bardzo pospolity błąd ;):
Cytuj:

obniżymy kwotę SMSa do 3 zł (netto)

Krucyk 01-07-2006 21:08

Tyszeq to akurat mój kumpel z Tibii :)

btw. czy mógłby któs mi podać linka to strony z tymi sms'ami jakąs treść i na jaki numer wysłać.

Seele 01-07-2006 21:08

jak zwykle przegrałem..mam tak w każdym konkursie...

może ten co wysłał najwięcej sms'ów powie nam ile ich wysłał ?:>

kaczi 01-07-2006 21:09

Gratuluje zwycięscom :)

Ja, oczywiście jak w żadnym konkursie nie brałem udziału :)

sir'zizu 01-07-2006 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crusader'Phoenix
bo ja wysłałem bodajże 18 a jak widać nie wygrałem

No comment. 113,76zł to jest wartość 18 sms z vatem. Facet przeplaciles troche, ale my się tym nie przejmujemy bo wspomogles w ten sposob znacznie tibia.pl xD
---------> nie przejmować się bedzie jeszcze dużo edycji, bierzcie przykład ze mnie i z Crusader'Phoenixa i cieszcie sie poki co facc'em xD Ja wysłałem 4 sms.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal
dopiero jak go zaakcptujesz bedzie on liczony.

No tak, moj blad ale wybaczcie - śpiesze sie na grila.. :D

Crusader'Phoenix 01-07-2006 21:13

Ja się tam wcale nie przejmuje że wydałem tyle kasy bo w pewnym sęsie to nie były moje pieniądze i tak jak już powiedział pan powyżej wspomogłem tibia.pl:)

sir'zizu 01-07-2006 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krucyk
czy mógłby któs mi podać linka to strony z tymi sms'ami jakąs treść i na jaki numer wysłać.

www.sms.tibia.pl
Tu mozna zgłaszać, swoje zgłoszenia :P

witekr77 01-07-2006 21:18

20:38 You see yourself. You have no vocation.
dziekuje :*********
jestem winner :D
Nils Rong
haha:D
kocham was!:****888

sir'zizu 01-07-2006 21:24

A i zanim wyrusze w podroz musze o cos zapytac: czy tych pacc'ow niezaakceptowanych moze mi sie nazbierac? czy moze byc tylko 1. Bo to wazne bo w trakcie mojego pobytu bede wysylac sobie smska jednego *kiedy mnie nie bedzie to beda 3 edycje rozegrane* wiec mozliwe ze wygram 3 razy. kto wie...
Lece, jak wroce z grila to lookne. baba all

ps. 3 razy :P optymistyczny akcent na koniec to był xD

Tyszeq 01-07-2006 21:28

: ] no ja tesh sie cziesze że wygrałem xDDD ale jedno mnie martwi ,,Nagrody dostaniecie w przeciągu 2 tygodni." myslalem ze jush bd smigal na paccu xPP
cya c[ = .

witekr77 01-07-2006 21:31

tyszeq jaki lvl??:D gratulacje:))))) bedziemy razem smigali na roznych serwach po paccowskich wyspach;d

bosal 01-07-2006 21:31

niestety to i tak szybko... bo ja to zaloze z wlasnej kieszeni... tamte pieniadze beda za jakies 2 miesiace :/

witekr77 01-07-2006 21:33

bosal ale masz pewnosc ze nie wykladasz w ciemno:)) a po pewnym czasie ci sie zwroci :) chce podziekowac graczowi Abrock za to ze mi zlozyl gratulacje osobiscie :)

Crusader'Phoenix 01-07-2006 21:35

Tyszeq może ujawnisz nam ile sms'ów poszło z twojego konta??
:) Chce zobaczyć o ile więcej wysłałeś odemnie :p

sir'zizu 01-07-2006 21:36

Wysłałem zgłoszenie i wystąpił mi błąd :( mam nadzieje ze moj wpis został dodany do bazy danych. oto tresc bledu:
Wystapil blad SQL
Funkcja: db_execSQL

Zapytanie: INSERT INTO osoby (nrTel, mail, GG, nick, world, IP, cTime, pulaID, site, anserws_good) VALUES ("+48608******", "[email protected]", "8669990", "Sir'Zizu", "Hiberna", "80.55.207.10", "1151780116", "5", "tibia.pl", "1")

Blad: 1062 - Duplicate entry 'Sir'Zizu' for key 1

hehe numer telefonu pozwole sobie zamaskowac :P

witekr77 01-07-2006 21:44

na pewno:)))

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52.