Turtle Sikornik |
02-07-2006 02:10 |
dom noob'ka ;p.
Hej wszystkim. Dzisiaj będąc na forum, po przeczutyaniu o tutorach, pomyslałem że mogę nim zostać. Ku mojemu zaskoczeniu okazało się że musze mieć pacc, bo test to nie problem. Pomyslałem se że moge pomagać noobkom i newbie nawet jako player, lecz sądzę że 80% graczy tego typu będzie słuchało tego, który ma pomaraczową czcionkę(i 10% sie zapyta pewnie: *hał ju du orendż czcionka???:p), jako... respekt? Więc przejąłem sie losem biednych noobków, którzy ciągle są odrzucani z powodu niewiedzy. A jak ktoś mu pomoze i poduczy, to nikt go za nooba nie weźmie. No... pozatym kiedyś może mózg jakiegoś noobka odbije sie o jakąś scianę, i ten zjednoczy armię noobków przeciwko nam-normalnym i nienormalnym grczom?? gm bedą odbanowywać mass pk, a cipsoft zmieni ilosć fragów do bana 10.000?? Nagle bedą się pojawiać napisy "beware, noob attack in carlin"??? powiekszą depa?? Ptzybędzie gm?? telepną bubble i chachero na jakieś konkretne servery?? Będą tworzyć wojska, podziemne i normalne ruchyb oporu?? Będą użądzać konkursy kto zabije najwięcej noobków ten dostanie pacc??? A co bedzie jak zabraknie graczy?? Babci chyba nie zmusicie! Niee! prosze nie dopuszczajcie do buntu maszyn!! Sry noobków. Taa moze potem jak w matrixie cipsoft dorobi mechy i dzialka stacjonarne i h*j wie co jeszcze i obstawią wejscia krzesłami, stołami i róznymi rzeczami? Albo jeszcze wypuszczą jako przynętę jakiegoś low-lvl, i kiedy noobki sie na niego rzucą ku ich zaskoczeniu wyleci zza krzeków banda 20-30 lvl'owców?? albo bedą puszczać blocker'ów na specjalne misje typu "Zrób z free itemkow scierzkę do gs'a lub poh"??? Albo cipsoft obniży cenę gfb w sklepie?? Nie nie nie! Ja bym sie nie dał. Ogólnie niektóre przykłady a wógle całkiem wszystko to jest dla śmiechu żeby przyciągnęło czytelników do powazniejszego tektu którego jest mniej chyba. Otóż pomyslałem sobie że może byśmy wszyscy zwrócili uwage, zaczęli pomacać i może kraktować jak noobagochi, ale i tak im w ten sposób pomagać. Więc pomyślałem żeby chętni lub zainteresowani mogliby zebrać paczkę, i pare itemków z podłogi jak nie ma co robić, a potem rozdać to noobkom. wrzućić na locker w dp i moze powiedzieć jak item ten wsciągnąć z locker'a jeśli to konieczne?? :p. Jagbyście mogli, nie komentujcie moich żartów. Jeżeli już ktoś coś takiego pisał-to sry. Jeżeli komuś się nie spodoba-niech nie komentuje. poco ma marnować czas na temat którego nie lubi?
Jeżeli Admin to usunie-to już jego problem, ale jagby można było to przez zablokowaniem tematu, może powód jakiś dać jako post? plx ;p.
Jeżeli kogoś to rozbawi i ma zamiar to wykorzystać to droga wolna- nie zrobiłem praw autorskich, mimo wymyślenia na poczekaniu żartobliwej częsci.
*-"how you do orange czcionka??" jagby ktoś chciał czcionka-type. Dziękuję za przeczytanie.
|