Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Trzech na AFK -FOLDA - KYra :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83245)

UbLiquz 02-07-2006 03:18

Trzech na AFK -FOLDA - KYra :D

Siema :)
Trzech kolesi na afk :P
Zobaczcie co sie stalo :)

http://rapidshare.de/files/24689458/dasda.rec.html

Dzik Dzik Tadzik 02-07-2006 07:30

Normalnie WoW -.-
Zreszta trzeba byc frajerem zeby zabijac kolesia, ktory ci pomogl...

paior 02-07-2006 08:13

na jaka to tibie bo mi nie chodzi ;o ;/

Wojtas_Smieciarz 02-07-2006 10:18

na tibię 7.72 ... normalnie ŁAŁ
co za frajer zeby na koncu kumpla zabic zeby lootnac te kilka gp i cos tam jeszcze..

Nirvy 02-07-2006 11:59

xd

Żenada:o i dzięki takim tibie schodzi na psy.

Mr.Minister 02-07-2006 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirvy
Żenada:o i dzięki takim tibie schodzi na psy.

Wiesz, jego moge zrozumiec bo zrobil to dla zysku.. ale przez takich jak "bede bil matke krzeslem!!" ta gra schodzi na psy
@film
Wedlug mnie dobrz, ze go zabiles, na poczatku ci loot podpierdzielal -.-

UbLiquz 02-07-2006 15:54

Zabilem go bo zabral loota -.- a mial nie zabierac

Mateq 03-07-2006 00:28

Filmik Nudny... Loot nic ciekawego... Nalezalo im sie za to botowanie :)... a pod koniec zachowales sie jak szmata... zal mi takich noobow jak ty...

Mui 03-07-2006 00:46

Szkoda mi twojego kumpla, ze zna ciebie.. prosil zebys go nie zabijal, a ty ubiles. Wiesz niektorym wbicie nawet 20 lev bez pacc'a to duze wyzwanie.. ehh szkoda mi cie chlopie...

espectro 03-07-2006 03:28

hardcore chlopak wyjebal nawet swego wspolnika ;d

Pawelwet 03-07-2006 11:02

Afff... Zenada, zabic trzech kolesi AFK po to zeby zyskac plate armor, a na samym koncu zabic kumpla zeby zyskac 100 gp.
Coz poradzic nooby sa, byly i beda...

UbLiquz 03-07-2006 11:25

To nie byl moj kolega :)
Ten koles co byl zemno to pisal na trade kto pomoze mu ubic 3 afk :) wiec ja sie zglosilem :D
A ten Kasi masi to jest postac zrobiona do zabijania :)

Venderer 04-07-2006 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mui
prosil zebys go nie zabijal, a ty ubiles.

Jeździcie po kolesiu, że niedługo zacznie bić matke krzesłem (ktoś tam u góry) a sami traktujecie tibie jak właśne życie..... "prosił a ty go ZABIŁEŚ!!!" omg darujcie sobie z takimi tekstami błagam... To tylko gra, prawo dżungli, PvP, pozatym tamten podpierniczał mu (kiepskiego, aczkolwiek zawsze) l00ta... I to co stracił pewnie odrobiłby w godzine, ale zamiast tego będzie wolał sobie popłakać...

@Topic
Film nudny, ale dobrze tak macro'som...

Rozeka 04-07-2006 14:15

dobrze że zabil po co mu loota kradl ^^

<<<Kiemi>>> 08-07-2006 18:16

Film do 30 minuty spox, pozniej zachowales sie jak po***us -.- . Nie gadaj ze mial nie zabierac loota bo pomogl ci i jemu tez sie nalezalo cos miec z tego PK -.- poprostu zal mi ciebie X( :angry:

Khazul 09-07-2006 07:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <<<Kiemi>>>
Film do 30 minuty spox, pozniej zachowales sie jak po***us -.- . Nie gadaj ze mial nie zabierac loota bo pomogl ci i jemu tez sie nalezalo cos miec z tego PK -.- poprostu zal mi ciebie X( :angry:

a mi zal wogole ciebie ze wypowiadasz sie na tym forum. rzecz dzieje sie na swiecie pvp wiec mogl on zabic kogo chcial :>

Ice Paladyn 09-07-2006 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul
a mi zal wogole ciebie ze wypowiadasz sie na tym forum. rzecz dzieje sie na swiecie pvp wiec mogl on zabic kogo chcial :>

Ps. ty film oglądałeś ???? ^^^^^

Rl też jest pvp więc idź po nuż i z**** sąsiada. (Są rzeczy których się nie robi) .Zabijanie gostka który ci pomaga dla coś koło 200gp

LOL pewnie zabija gostka dla 200gp z hakiem LOL
LOL Ten gostek mu pomaga LOL
LOL Niech teraz się cieszy lootem LOL
LOL TO jest forum i zamieszczający film dał mi zgodę na skomentowanie go LOL
I nie wiem co jest ciekawego w zabijaniu Afk i o wiele od siebie mniejszego lvl ???

Mui 09-07-2006 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Venderer
Jeździcie po kolesiu, że niedługo zacznie bić matke krzesłem (ktoś tam u góry) a sami traktujecie tibie jak właśne życie..... "prosił a ty go ZABIŁEŚ!!!" omg darujcie sobie z takimi tekstami błagam... To tylko gra, prawo dżungli, PvP, pozatym tamten podpierniczał mu (kiepskiego, aczkolwiek zawsze) l00ta... I to co stracił pewnie odrobiłby w godzine, ale zamiast tego będzie wolał sobie popłakać...

@Topic
Film nudny, ale dobrze tak macro'som...

Wiesz kolego ale w dzunglii tez panują jakieś prawa, idz droga wolna rozwal wszystkich swoich kolegów w grze i napisz
- no co ? przeciez tibia to tylko gra
no idz 8o

Drugie konto na forum czy byc moze kolega tego ciemnego typa ?

No comment. Bye.

Navan Dragoons 09-07-2006 18:03

lol

K**** No comment frajer jestes i koniec...

Zykerian 09-07-2006 18:17

...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ice Paladyn
Ps. ty film oglądałeś ???? ^^^^^

Rl też jest pvp więc idź po nuż i z**** sąsiada. (Są rzeczy których się nie robi) .Zabijanie gostka który ci pomaga dla coś koło 200gp

LOL pewnie zabija gostka dla 200gp z hakiem LOL
LOL Ten gostek mu pomaga LOL
LOL Niech teraz się cieszy lootem LOL
LOL TO jest forum i zamieszczający film dał mi zgodę na skomentowanie go LOL
I nie wiem co jest ciekawego w zabijaniu Afk i o wiele od siebie mniejszego lvl ???

Wyjdz i nie wracaj... :| Mieszasz Tibie z rl zyciem? Tak kurde pobawie sie w cs'a ok? Wezme kałacha , zakladnikow i bedzie git ^^

@ Filmik

Filmik taki se... Loot kiepski :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00.