![]() |
Trzech na AFK -FOLDA - KYra :D
Siema :)
Trzech kolesi na afk :P Zobaczcie co sie stalo :) http://rapidshare.de/files/24689458/dasda.rec.html |
Normalnie WoW -.-
Zreszta trzeba byc frajerem zeby zabijac kolesia, ktory ci pomogl... |
na jaka to tibie bo mi nie chodzi ;o ;/
|
na tibię 7.72 ... normalnie ŁAŁ
co za frajer zeby na koncu kumpla zabic zeby lootnac te kilka gp i cos tam jeszcze.. |
xd
Żenada:o i dzięki takim tibie schodzi na psy.
|
Cytuj:
@film Wedlug mnie dobrz, ze go zabiles, na poczatku ci loot podpierdzielal -.- |
Zabilem go bo zabral loota -.- a mial nie zabierac
|
Filmik Nudny... Loot nic ciekawego... Nalezalo im sie za to botowanie :)... a pod koniec zachowales sie jak szmata... zal mi takich noobow jak ty...
|
Szkoda mi twojego kumpla, ze zna ciebie.. prosil zebys go nie zabijal, a ty ubiles. Wiesz niektorym wbicie nawet 20 lev bez pacc'a to duze wyzwanie.. ehh szkoda mi cie chlopie...
|
hardcore chlopak wyjebal nawet swego wspolnika ;d
|
Afff... Zenada, zabic trzech kolesi AFK po to zeby zyskac plate armor, a na samym koncu zabic kumpla zeby zyskac 100 gp.
Coz poradzic nooby sa, byly i beda... |
To nie byl moj kolega :)
Ten koles co byl zemno to pisal na trade kto pomoze mu ubic 3 afk :) wiec ja sie zglosilem :D A ten Kasi masi to jest postac zrobiona do zabijania :) |
Cytuj:
@Topic Film nudny, ale dobrze tak macro'som... |
dobrze że zabil po co mu loota kradl ^^
|
Film do 30 minuty spox, pozniej zachowales sie jak po***us -.- . Nie gadaj ze mial nie zabierac loota bo pomogl ci i jemu tez sie nalezalo cos miec z tego PK -.- poprostu zal mi ciebie X( :angry:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Rl też jest pvp więc idź po nuż i z**** sąsiada. (Są rzeczy których się nie robi) .Zabijanie gostka który ci pomaga dla coś koło 200gp LOL pewnie zabija gostka dla 200gp z hakiem LOL LOL Ten gostek mu pomaga LOL LOL Niech teraz się cieszy lootem LOL LOL TO jest forum i zamieszczający film dał mi zgodę na skomentowanie go LOL I nie wiem co jest ciekawego w zabijaniu Afk i o wiele od siebie mniejszego lvl ??? |
Cytuj:
- no co ? przeciez tibia to tylko gra no idz 8o Drugie konto na forum czy byc moze kolega tego ciemnego typa ? No comment. Bye. |
lol
K**** No comment frajer jestes i koniec...
|
...
Cytuj:
@ Filmik Filmik taki se... Loot kiepski :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00. |