![]() |
Minosy
gdzie koło venore znajde minosy zwykłe bez obstawy??
|
elvenbane (tylko tam inne stforki tez)
jesli ci archy nie przeszkadzaja to kopalnie mino niedaleko kopalni dwarfow jest wejscie.... Ew. darama na powierzchni |
Zwykłe są jeszcze na Foldzie. Tylko trzeba uważać na Archera, ale na szczęście można go łatwo ominąć.
|
kur.. pytałem sie gdzie są koło venore minosy bez obstawy archerów magów i guardów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
NA POHU jesli ale tam tez sa inne NIE MA KOLO VENORE DUZO ZWYKLYCH MINOSOW wogole nie ma duzo zwyklych bez obstawy
|
Cytuj:
|
Zgadzam sie z "Wom"
...a co do tego mniejsca...kolo veno nie znam, ale mozesz sie przejsc kawalek na poludnowy zachod od kopalni dwarfow jest ok. 5 zwyklych minosow, ale jak pojdziesz dalej to spotkasz 3 archery :confused: ...aha i zeby do nich dojsc jest kilka soliderow... :) P.S. Cytuj:
|
mapa
a podasz mape bo niewiem gdzie to jest.
|
no wiec tak tak jak ktos wczesniej muwil floda jesli archer jest dla ciebie wielkom przeszkodom (chociaz dla mnie nie jest 2 strzaly i po nim wiec tak jesli sorc albo druid
wlancz se utamo vita albo miej exura vita w pogotowiu na pohu takze som ale majom obstawe archery i guardy no i ... cyce a co do sposobu na archera ja taki stosuje biez go w rug ekranu wtedy nie oowinien cie trafic ani strzelac (tak samo robie z dragiem jak bije) no to wszystko mam nadzieje ze ci to pomoze |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:13. |