![]() |
Banshee
Cze prosze o powiedzenie gdzie so jakies Banshee tylko nie dla PACC bo niemam jescze
|
Isle of King
Jedyna mi znana miejscówka z Banshee to podziemia Isle of King.
|
O kurde
ale gdzie to dokladnie jest
|
@fornal
quest spoiling ;p jest jeszcze miejscowka na pd od thais podpowiem tylko tak kilof w lape i do dziela =] @down refleks ;p |
Banshee występuje w świątyni na południe od thais (pojedynczy spawn). Aby się tam dostać trzeba mieć kilof. Jest ona za bramą dla 25 lvlu.
ew: up byłeś szybszy o 2 minuty xD |
pod thais , i chyba na ghoustlandzie tez mozna spotkac wraz z dragon lordami , gs, i pare innych
|
@up
nie strasz czlowieka nie ma tam dli ;p edit: ofcorse nie przed zakonczeniem questa |
Dzienkuje Wszystkim
Ale na poludnie od Thais jest tylko zejscie do Fibuli i swiontynia z Bugami i jakims kolesiem co jak MONK wyglonda
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Dobra Wara
Bylem tam hehe i trzeba miec 25lvl ,ale pytanie 2 czy sors na 25 lvl rozwali Banshee a jak nie to jakie skile musi miec knight zeby blokowaac Banshee
|
Witam!
Nawiazujac do tematu, tez mam ten problem z banshee. Moze znajdzie sie jakis chetny kamikadze ktory mi z nia pomoze :). Dodam ze w tym miejscu malo jest terenu na ucieczke, a nutki potrafia sporo zdrowia odebrac (zawodzi jak dico-polo). Ogien nie dziala, wiec moze ja energy fieldami zmiekczyc? Nawet z kusza trudno ja bedzie zalatwic. Straszny quest spoiling przerazliwy. W tym miejscu (kolo thais) na zdrowy rozum widac ze cos jest wporzadku :). Cedrus Aldora - Goralith, 26lvl paladin, skills: 63/47 :( - Piotr de Lion, 16lvl sorcerer |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |