![]() |
GG 7.5v.Beta Radio
Wiec tak dla tych co niewiedza..wlasnie wyszla nowa wersja gg z radiem !
Radio ma az 6 kanalow. 1.Impreza-Techno i odmiany. 2.House 3.Rock 4.Po Polsku-Polskie bekowe hity xD 5.Smak lat 80-Ownuje xD 6.We Dwoje-Tez Fajne ;p Wersje gg mozna pobrac z www.gadugadu.pl Dodatkowa mozna zapraszac ludzi. Wystarczy po zainstalowaniu tego gg dac na zapros, otworzy sie stronka i tam wpisac numer gg osoby która sie chce zaprosic. Ponadto gg ma mozliwosc kopiowanie emotek :) Wg.Mnie jest to fajna sprawa...wkoncu gadugadu sie o cos postarało :D A co wy o tym sadzicie ? Aha zapomnialem dodac ze wymagany jest winamp 5.20+ do sluchania radia. "Mimo że winamp nie pokazuje sie na tym pasku dolnym to po wciśnięciu ctrl+alt+del widać że winamp uruchomiony."Thx Xawieri |
Jak kazde GG powyzej 6.1 wersji mi MULI kompa masakrycznie. A do muzy to mam winampa i www.di.fm. Ciao!
|
Ja wole zostać przy GG 6.1
Jedyny dobry program :p 7.0 śmierdziało bobem To pewnie będzie walić krowią kupom/ą ;p |
Żeby tylko krowią ;/ A to całe super megaśne radio z pięcioma niesmacznymi stacjami to po prostu kolejny do niczego nie potrzebny zamulacz kompa.
6.1 rox & rulez |
Po co w gg radio o.o. Przeciez kazdy moze sluchac ulubionego radia na winampie ;o
|
Chociaż jednak ściągnąłem.
Chciałem zobaczyć to radio. I jak ktoś nie ma winampa to radia nie posłucha xD Tak,tak, to radio łaczy sie przez winampa ;p Mimo że winamp nie pokazuje sie na tym pasku dolnym to po wciśnięciu ctrl+alt+del widać że winamp uruchomiony. jak wyłaczycie winampa to i radio padnie ;-) Pozatym Kanał Impreza i kanał House to gówno prawda. I na tym i na tym leca jakieś POPowe gówna ^^ Oni chyba nie wiedzą co to house,techno itp -.- Na rocku puszczają Linkin Park ;p Po polsku ... nie wypowiadam się -.- Same 80tki a ja tam słyszałem kawałek z '99 roku xD We Dwoje to takie romantyczne pioseneczki polskie Nawet mogą być ^^ Dlatych co lubią się dołować Teraz na rocku jakiś shit leci co powinien lecieć na "We Dwoje". Ogólnie ... DNO |
Racja...oni nie wiedza co to rock etc...ale wkoncu to v.Beta dopiero sie ucza ;)
|
Kolejny niepotrzebny bajer...
|
Ściągnałem pewnie zostawie to 7.5 do czasu kiedy mnie nie w***** jakąś zwiechą . Co do radia to już lepiej puścić coś ze swojej playlisty =] 8o
|
Nie mam zamiaru sciagac. Po co komu radio w GG? Starczy mi samo IM..
Tak samo, dodanie glosowej rozmowy do GG bylo bezsensem - od tego jest Skype, do tego celu przeznaczony.. |
Łeee doopa =( 6.1 wymiata bo pozniejsze wersje maja jakas dziwną czcionkę :P
A radio w gg jest nie potrzebne ^^ Cytuj:
|
Nie mam zamiaru ściągać.
Konnekt mi wystarczy w zupełności ^^ |
Wszystkie wersje GG, ktore wyszły i wyjdą po 6.1 to szit jakich mało i zawsze będe sie 3mał tej teorii
|
Po co to skoro Winamp sam minimalizuje się do traya (jak sobie ktoś ustawi) i nikomu nie przeszkadza? :) Przy okazji polecam Konnekta - plugin wyszukujący osoby które mają cię na liście a ty ich nie - rządzi. Wysyłanie fragmentu zrzutu ekranu w locie też.
|
afffffff. Zawsze chciałem mieć radio w gadugadu, to było moje marzenie od pierwszych dni życia.
|
Ba, a ja przez AQQ mogłem TV oglądać! To jest dopiero luksus.
"Niemam zamiaru ściągać" |
hehe... gadu 6.1 - a potem ludzie zarzucaja, ze to windows jest dziurawy.. a ludzie poprostu oprogramowania nie aktualizuja.
|
Chciałem sprawdzić jak im to działa, i co tam grają. Ale po 15 krotnej, nie udanej próbie wpisania kodu potwierdzającego pierdole to.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |