![]() |
Digimon World 1
Niedawno dostałem od kumpla Emularora Na PSX więc postanowiłem zagrać se w jakąś gierkę. Gra Digimon World 1 bardzo przypadła mi do gustu. Jak ktos w nią grał i nprzeszedł niech napisze tutaj bo mam sporo problemów z przejściem.
|
hmmm a masz moze jakas stronke z emulkiem i z ta gra??? tesh w sumie lubie digimony :P i chetnie bym zagral.....
|
digimony zawsze i wszędzie:D
i też dołączam się do prośby o stronke |
mam ta gre i troche gralem w nia lecz jej ne przeszedlem :P
|
Poda ktoś wreszcie linka i jaki emulator jest potrzebny !?
|
http://adripsx.psxemu.com/ Link do emulatora (W dziale Downlad) AdriPSX ILE v1.0.5
A gre dostałem od kumpla a on ją sciongnoł z emule. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Link = dowolny sklep internetowy z owymi grami. |
yosh cisza :D
|
Znam strone z digimonami tyle że jest już płatna (chyba 3zl i przez tydzien sciągasz co chcesz) i sam mam problem w tej czesci wole digimony 3.
|
A dokond dochodzisz??
|
jeśli chodzi o te digimony co mozna miec trzy na raz i nimi tury walic
to doszedlem to takiego digimona co mial w rekach takie czaszki i strzelal tzrema pociskami to byl boss na koncu planszy fajna gierka gralem kilka lat mialem kilka digimonow na 21 level ;p |
@up
Ty mówisz o digimon world 2. Też w to grałem i masz racje że gierka jest fajna (przeszedłem całą) |
linki?
Proponuje zeby ktos napisal linki do gierki "Digimon World 1", "Digimon World 2" i tego emulatora jest ktos zna. Ja sam szukalem w googlach, dc++, bearshare ale nie znalazlem.:baby:
|
|
Jak sie korzysta z tego emulatora? bo nie mam pojęcia :P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:21. |