![]() |
apel do forumowiczow
po updacie naszego forum, modki wprowadzili jedna ciekawa opcje
reputacje z tym ze nie wszyscy wiedza o co w niej chodzi reputacja informuje, czy dany uzytkownik wypowiada sie z sensem, logicznie i poprawnie merytorycznie (czy daje dobre rady) czy nie spamuje, pisze zgodnie z ortografia i takie tam jednak reputacja takze sluzy do wskazania uzytkownikowi jego uchybien w postach wiec jesli dajecie komus reputacje +1 to powiedzcie za co, milo jest otrzymywac dowody wdziecznosci za okazana pomoc jesli dajecie -1 to takze napiszcie zaoc, jesli taki ktos nie bedzie wiedzial co zrobil zle, to nie poprawi swojego zachowania na 5 reputacji otrzymanych przeze mnie, tylko 1 miala opis - i tu uklon w strone tej osoby, nie wiem kto ale przynajmniej napisala o co chodzilo |
Ja terz dzisiaj chciałem stworzyć temat o tym samym czyli o reputacji :D
Myłse ze MayGyver dobrze zrozumial oco chodzi z ta reputacja bo ja zrozumiałem podobnie :D Ale dobrze by było gdyby jakis moderator to potwierdził ! |
potwierdzam...
|
Apel do MODKÓW
zacznijcie przyznawac reputacje bo jak narazie to cos to wszystko stanelo... wiekoszosc ma reputacje 0. musicie to rozblokowac bo nikomu sie nie chce przyznawac komukolwiek reputacji jak sam ma 0 :( troche to utknelo.
|
I teraz zacznie się wyścug :] jak z psotami... bezsens B)
|
Cytuj:
@Topic IMHO bez newsa przypominającego się nei obejdzie. Bo indeed, temat opisaliśmy troche po macoszemu ;/. Ale nie martwcie się, za kilka dni wszystko powinno ruszyć :) |
Cytuj:
|
a ja mam pytanie do modkow
co oznacza fioletowy znaczek reputacji zielony oznacza + czerwony - a fioletowy? znaczy ze uzytkownik zostal usuniety czy jak? kolorki te widac po wejsciu w panel kontrolny uzytkownika i pojawieniu sie listy reputacji @down byc moze masz racje, gdyz wczoraj mialem zielone i niebieskie, ktore dzisiaj sa jako fioletowe oznaczac to moze, ze zostaly usuniete posty uzytkownika i nie ma on teraz wymaganej liczby czyli 10 zauwazylem jeszcze jedno zniknely mi reputacje wczoraj mialem ich 3 a dzisiaj zostala juz tylko jedna z dnia wczorajszego mozna to jakos wytlumaczyc? masz racje yon wyswietlanych jest tylko 5 ostatnich reputacji |
Cytuj:
teraz tylko pytanie: czym sie rozni +0 od -0 ;) niech ktos mnie poprawi jezeli moja intuicja podpowiada mi zle... re down: wszyscy slysza! jak chcecie dac komus + albo - zero to musicie napisac komentarz ;) bo inaczej nie idzie tego odroznic ;) (wlasnie dostalem zero i nie wiem czy ktos mnie lubi czy nie :( ) re up: mi stare kwadraciki reputacji znikaja, ale sama reputacja sie nie zmienia. Mysle ze forum nie pokazuje starych kwadracikow. |
yon is right.
a +0 od -0 niczym sie nie rożni, tylko tyle ze forum to nie człowiek i zawsze dodaje znak :D |
ja jezeli widze tylko jakiś pożądny post wnoszący coś do tematu to odrazu przyznaje reputacje(chociaż sam mam 0:) ) jezeli jeszcze nie wykorzystałem dziennego limitu
|
A ja mam inne pytanko. Gdzie moge sprawdzić od kogo dostalem reputacje i z jakim opisem? Prosze pomozcie!
|
Po prostu kliknij na Panel Kontrolny Użytkownika. Domyślnie pokażą się subskrybowane tematy i punkty reputacji jakie otrzymałeś. Nie da się sprawdzić, od kogo dostałeś, o ile osoba wystawiająca sama się nie podpisze podczas pisania powodu odjęcia/dodania punktu reputacji.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |