![]() |
Konkurs
zalozym konkurs o najlepszego mieczyka. nagroda to 1 k (narazie malo ale bedzie sie zwyrzszalo nawet do 100 k jezeli zarobie na oplacie ;)) a oplata to 1 plat. aby konkurs ruszyl musi byc przynajmniej 20 zawodnikow. zgloszenia na tym temacie. w zgloszeniach prosze pisac nick w tibi, mieczyk (miecz! nie jakis hammer albo axe) i miasto np tak:
Tutonic elf Giant Sword Thais UWAGA! konkurs dostepny tylko dla postaci z harmoni. Nagroda jst gwarantowana (i tak na tym zarobie ;)). zapisy trwaja tak dlugo az znajdzie sie 20 zawodnikow. kiedy bedzie juz 20 zawodnikow ustale czas i dzien w ktorym bedzie konkurs oraz gdzie i jak bedzie sie odbywal. Dzieki za zgloszenia. PoZdRo WsZyStKiM!!! zapomnialem powiedziec ze jak by cos ktos nie rozumial albo co innego mozna pytania :) <ModEdit> Edytuj posty, a nie pisz kolejnego |
moim zdaniem to to sredni pomysł ponieważ istnieje prawdopodobieństwo ze jednak nie zarobisz:)no bo jezeli zgłosi sie 20 osob 20x1platynka=2k a przykładowo 3 osoby będą miały ten sam najlepszy miecz??to nagroda wynosi wtedy 3k czy coś nie skumałem??:)
no widze ze mnie ktoś poprał:)ja nie chciałem tak dosadnie tego mówić:D |
lipa
beznadziejny pomysl w ogole nie kapuje jaki to moze miec sens :)
|
Re:Up
Sens jest taki, że Tutonic chce zarobić. |
Thomasi po prostu bedzie dogrywka w czyms innym ale pomysle w czym :)
Jest sens ze chce zarobic ale jeden z wszystkich tez zarobi tyle co ja :) |
Nie widzę sensu w tym konkursie... Ktoś pożyczy od veeeery high levelowego kumpla np. Magic Sword/Giant Sword i już...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:07. |