![]() |
HElp me -.^
Mam Problem nie otwiera mi sie strona WWW.TIBIA.COM Próbowałem na firefoxie i na IE no i wtedy na IE mi wyskoczyło takie cuś
We can't find "www.tibia.com" You can try again by typing the URL in the address bar above. Or, search the Web: Go to MSN Search to see complete results for "www.tibia.com". Mam tak od kilku dni innym chodzi stronka tylko mi nie -------------------------------------------------------------------------------- Did you intend to go to one of these similar Web addresses? www.tbia.org www.tilia.com www.ibia.org Check availability or register the domain name 'www.tibia.com'. -------------------------------------------------------------------------------- More information about this error. About Results • Not satisfied with your results? Help us improve. Powered by MSN Search ©2005 Microsoft Corporation. All rights reserved. Terms of Use TRUSTe Approved Privacy Statement Nie mam pojecia co zrobic ciasteczka cookies juz tez wyczyściłem i nic -.^ PS Mam tak od kilku dni innym chodzi stronka tylko mi nie |
<Zieeew>
Nie pomyślałeś że poprostu tibia.com może chwilowo nie działać? jakieś poprawki na stronie,przeciążenie servera or coś. Poczekaj do wieczora i zadziała ... <zeeeeew> |
Ew. możesz przeszukać forum, bo ten temat był nieraz wałkowany ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
szukaczki użyłeś ? conajmniej dwa takie teamty ostatnio założono i to chyba zły dział jest ... |
Cytuj:
|
|
Mam w miarę dobry humor to Ci rzuce link:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...9&postcount=13 I szukaj następnym razem -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |