![]() |
170 sorc zabija 145 rp
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9707
film nie moj chcialem pokazac ze nawet tak wysokie lvle uzywaja botow zwroccie na to uwage |
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL?????????????
Takich perfidnych botów się nieda nigdzie indziej spotkać w normalnej tibii. Ten pall chyba miał jakiegoś gównianego bo walil z 20 chmurek i go wraz nie uhneło. @down Napisałem perfidnych botów w liczbie mnogiej czyli chodziło mi, że obaj mają boty ;P i obaj niestety są debilami. |
Cytuj:
ale sorc tez mial bota i to takie perfidne jeden i drugi no poprostu nooby walic na full hp ue to trzeba byc super exstra ziomem |
TibiaAuto (aim no for hotkeys) + new owner (where's Vdl?!)+ BR( UE,UE,UE PLX DIE!!! ;( ) = przez takich Tibia traci piękno -.-
|
Ehh bez sensu <3
Glupie boty sam bym se poradzil owiele lepiej bez bota;d |
Sorce nie wiedział nawet że pally jest na venore d lair a tym bardziej jak tam dojść , zmarnował ssa na snake`a a jego pvp i bot były takie żałosne iż oczywistym jest fakt iż chara kupił ,bo do 170lvlu z takim noobostwem by nie przetrwał.
Przykro patrzeć. btw czy to nie przypadkiem usa server? |
Boty są be ! Przez nie mam pół wakacji grania w dupe xD
A co powiedzie o Wurzelu ? Banished:until deletion because of macro use - żeby na takim lvlu używać bota trzeba mieć nieźle pojebane we łbie -.- |
Omg co za perfidne boty, gdyby ten palek nie mial uh bota moglby przezyc, czasami wlasna reka jest lepsza od UH bota, ktory w zasadzie tylko na anni sie przydaje, kompletne lamy
|
Ja tam zadnych botow nie widze...
Ale z tych kolesi ladne nooby, 170 sorc nie wie jak exiva sie poslugiwac, a 145 palek nie potrafi sie leczyc z vity nawet.-.- |
Cytuj:
|
Widac ze gostek kupil postac....zeby nie wiec gdzie jest Venore dragon lair trzeba byc niezlym.Bot do dupy.Ue wali na full hp.PAll tez ma bota.Oba boty nie dzialaja tak jak powinny.Po prostu bomba film ;).
|
Nie wiem czemu, ale niektore filmy mi sie nie chca wczytac. Tak jak i ten. ;|
|
masz tibicam 7.7x?
|
Cytuj:
@down właśnie, zapomniałem napisać że ten sorc był żałosnym lamerem Xd to szukanie tego palla, rotfl |
Tak chujowego filmiku dawno nie widziałem.
Sorcerer exivnal na statku swój cel, no ok wiedział gdzie jest. Podbiegł pod dp dla szpanu walnał exive co było niepotrzebne, gdyz ktos mogl zaalarmowac jego przeciwnika. Pozniej jak ogladalłem jak ten mierny acc buyer szuka tego pallka to lezalem i kwiczalem ze smiechu. HNAHAHAHHAHAAHA 170 MS nie wie jak dojsc na d lair. załość No i pozniej zobaczyl pallka... jak to na br przystalo puscil ue -> strata many, strata mw na mostku. Pozniej nie mogl znalezc pallka na pohu, a juz o bocie nie bede mowil caly czas exhausted i te chmurki. HAHAHAHHAHA cos bocik nie dziala albo za szybko wciskał klawisz? hahaahhahahhahahah |
koleś jest super... ;] (dobrze ze to nie jest Polak :P):baby: :baby:
|
Ha.
Haha. Hahaha. Hahahahahahahahha xDDDD No filmik po prostu piękny xD takich botów to ja nie widziałem xDD To się nazywa acc buyer i boter xD koleś chyba sam zrobił coś koło 10 lvl xD Ja po tym filmie leżę ze smiechu. Żałość żałości nad żałościami, taki żałosny ten sorc był xD Gratz konstruktorowi ich bota xD (ewidentnie używali tego samego) |
Cytuj:
|
CO jest :[
Nie moge odtworzyć tego filmiku a inne moge ale to już 2 przypadek takiego filmiku prosze o olśnienie mnie =P
|
Omg ROTFLMAO!!! takie kozackiego filmu dawno nie widzialem! Te exhausty byly najlepsze i ue na full hp tez rox. Po prostu jakis 12 latek co ma bogatych starych se kupil postac i mysli ze kozak, nie sadze zeby wbil chociaz 1 lvl ta postacia, bo jakby poszedl expic to chyba by uwielbiam jeść bananynal pg w dol (och i pewnie by nie wiedzial gdzie sie takim sorcem expi, zapomnialem jak mi sorry ;d) :D:D:D Nie no nie moge z tego filmu, ten pall nie mial bota po prostu mu sie mana skonczyla xD, ale tez byl niezly, spokojnie mogl wbic do temple na pohu omg noob war ahahahahha :D:D:D:D kozaaaaaak film!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |