![]() |
Sandalki
widzialem kolesia ktory mial na rooku sandalki!! skad on mogl je miec????
|
Not spoiling
Ja też miałem sandały na rooku, ale straciłem je wraz ze śmiercią. Można je zdobyć z questu, którego z wiadomych powodów nie opiszę.
|
Ale co one daja?
Sandaly nie maja pancerza wiec dodaja do szybkosci?? Bo nie wierze w takie bzdury ze szybciej sie w nich lazi po piachu :)
|
@up
Też nie wieże a jak tak to widocznie bardzo malo dodają szybkości chodzenia po piachu i trawie. |
Sandaly na pewno nie dodaja predkosci podczas chodzenia po piachu i trawie. jak ktos powiedzial nie maja tez pancerza - ale za to ladnie (kwestia gustu) wygladaja
|
sandały przyspieszaja predkosc chodzenia, wmałym stopniu, ale to robią.
|
Cytuj:
i dobrze nie wierz ze sie w nich szybciej chodzi ani po piach ani nigdzie to sapoporstu sandaly |
sandalki
mam sandalki na innej postaci i moge na 100 % wiem ze one niczego nie przysieszaja!!!!
|
Nie przyspieszaja, nie przyspieszaja i jeszcze raz nie przyspieszaja!!! Sandaly maja tylko jedno znaczenie: Kiedy wchodzisz do domku (swojego badz kolego) to zakladasz je na zmiane by nie zadeptac dywanu :P.
A skad sie wziely na rooku?? No skoro elfow tam nie ma to na pewno z questu, a o questach w dobrym towarzystwie sie nie mowi :). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15. |