![]() |
Fake "Morderca"
|
Cytuj:
Zero grafik specjalnych, co to za zleceniodawca, który mówi "Jutro zrób tę misję!". Płatny morderca może zrobić zadanie kiedy mu się spodoba. Żadnej animacji jak wciągają koks. Słabo! @down Bo faki powinny mieć jakieś grafiki specjalne tzn. Błyski, chociaż jedną ładną teksturkę NIE TIBIJSKĄ. Ten koks to zrobiony pewnie z jakichś kwiatków. |
@up
co ty masz z tymi efektami? "To" miało być śmieszne?? Humor ci raczej nie wyszedł. Fabuła, może nie oklepana ale zobaczymy co ci w next partach wyjdzie bar bez ścian, jedynie ładnie wyszedł ci domek tych dwóch kilka ortów a tak to: 4/10 |
Kiepskie fabula skopana a wykonanie jeszcze bardziej hmm jestem dzis zyczliwy i ci dam za to hmmm... ee.. dzielo 4,5/10
|
brzydkie.........
Wg. mnie najlepiej kiedy ramki do fake są małe bo potem jest pusto(przykład bar.) Wkurzało mnie jak była era "supernowej" z GIMP'ach gdzie sie nie obejrzałeś była,ale teraz to jakoś mi ich brakuje... |
Noo jest pare błędów ortograficznych. Fabuła chyba była już wykorzystana, ale nie jestem pewien. Na początku napisałeś, że ten płatny morderca jest
dosyć bogaty, a jego chata nic takiego nie wskazuje. Moim zdaniem nie za bardzo ci nie wszyło:( P.S: Przynajmniej ściany proste:) |
Cytuj:
|
Ale pośmiać też się nie da. Zresztą chcę widzieć, że koleś spędził trochę czasu. Skleić każdy potrafii (chyba ^^).
|
@topic
myślałem że twój fake będzie lepszy B) ale ten jest do kitu do tej pory myślałem że jesteś jednym z lepszych nowych Fake Makerów |
@.Drakon
Widze ze ban juz minął...:) @Topic. Ładnie wykonany fake (fajna maska śmier(dz)ci ze strasznego filmu), ale fabuła jakaś oklepana... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:02. |