![]() |
Hardcore na deep fibula ;)
Chcialem z kumplem zrobic deep fibula quest ale doszlismy do wniosku ze jutro zrobimy a wrocic trzeba.. i z kumplem caly resp musielismy przeleciec ;)
looknijcie sami ;) http://rapidshare.de/files/24939749/hardcore.rec.html enyoj ;) ps: nie pieprzyc mi o lighthacku bo cipsoft tak udupia palkow z kazdym update ze bede tego uzywal... tylko lighthach... -.-' |
Hmm... widze ze w Warszawie nie brakuje osób grajacych w Tibie na poważnie ;] ciekawy filmik
|
rehost plxor;(
|
a nie brakuje ;p
|
Na jakiego to klienta jest bo mi cos nie dziala:confused:
i jakos taka podejzana mala pamiec 100 kb <lol>? |
Niech ktos przeskanuje czy cos tym programem internetowym. Jak cos to sciagne i dam edita.
|
heheee ;) nie rozsmieszajcie mnie z tym keylogiem ;)
tamtemu co nie dziala to nie wiem czemu... mi jakos dziala i tej osoby z 1 postem tez dziala ;) chcecie to przeskanujcie ;) nie psulbym sobie profilu jakimis keylogami ;) |
Cytuj:
Keylogger nie sciagaj , to by bylo straszne jak bys stracil swojego p seta Topis: nudzilo wam sie ze tam poszliscie ? ale chociaz beka xD |
hehehe ;) nie nudzilo tylko ja chcialem zrobic deep fibula quest... ma'niek byl zeby pomoc ubic ten shit i byl jeszcz bloker ;) tyle ze nie zrobilismy tego questa bo za duzo nam naraz tego wszystkiego wylecialo ;p nie dalibysmy rady tego rozwalic bez ostrego waste uh wiec pojdziemy jutro z innymi osobami ;] blokerowi zrobilismy tp a sami musielismy jakos wyjsc ;) ale beka byla ostra ;)
|
xD
przy samym koncu to mi lekko serducho zaczelo walic (jak mi red wpadl ) xD... ale tak to loozik
|
Why biegles z kusza, a nie z tarcza. ;>
|
a widziales w moim bp jakas tarcze? :>
|
lol... jak by byl chociaz 1 shield to by sie bralo na mnie bo caly shit na mnie wpierw lecial...
|
no wlasnie ;] ale shielda nie bylo ;) teraz sobie tak pomyslalem ze jakbym ja biegl pierwszy to byc moze bym padl bo mam mniej hp... wtedy jak ma'niek byl na red ;) a przeszla mi taka mysl przez glowe zebym pierwszy biegl :P
|
Najssssss
Niezle ale widać że się wam troszke nudziło ? B)
Btw. Gdzie dokładnie mieszkasz na Szmulkach ?:) |
@up
blok obok kijowskiej ;) Ma'niek zreszta tez kawalek dalej ;) masz w comments na tibia.com Ancient Bolter'a... on ma na imie Marcin? ;> Albo stary owner mial tak na imie... tak? Bo jak tak to znam go i chodze z nim do szkoly :P @topic nie nudzilo tylko mielismy isc an questa ale nie wyszlo a wyjsc trzebabylo :P |
I like hardkors !!
Najs ale wiecie to bylo troszke nie poważne :P Ciekawe jak ktoś tam teraz się wybierał na deep fibula to ładne mieli powitanie :D :P |
@up pozniej bloker (ktorego juz na filmie nie widac bo dostal tp) dostal 200+ expa a Fifi 400+ xD tzn.. ze ktos wybijajl caly shit xD
@up Fillpiex... tylko zeby nie bylo ze ja przypadkiem mieszkam na Szmulkach... 5 min dalej ale to nie Szmulki tylko juz Praga xD |
Cytuj:
Nie no joke. Hehe gdyby was lag złapał uuu :P |
no co Ty... na neo nie ma lagow ;) troche hardcor ale po to sie gra zeby bylo fajnie ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |