![]() |
Anima The Movie.wmv (Aldora war)
Mam zaszczyt zaprezentowac WMV z wojny na Aldorze w wykonaniu gildii Anima. have fun and etc..:P
http://rapidshare.de/files/24944242/final*****.html PS. Nie rywalizuje z Vu'Xiu po prostu obaj zrobilismy ciekawe filmy o wspolnej tematyce :) |
troche mu pomoglem w pewnych sprawach :P
scina miejscami ale zoomy fajne ixde |
Techno, błeee. Ten film przypominał mi film twojego poprzednika dużo podobnych fragów tylko, że ty dałeś lepsze efekty.
|
Eh... I warna dostałem skąd ja mogłem wiedzieć, poza tym jestem polskim userem tego forum to już bynajmniej, mógłby ten modek pisać do mnie po polsku.
@topic ładnie ładnie, ale to juz 3 film z aldory który widziałem i sie powtarza... Ogólnie ładnie ładnie bijecie |
Ten najt co pada w trapie pod ab jest idiota :) mogl 3 razy uciec :) master PVP GratZ dla niego :)
|
up@ ponoć był napity a Eli trzęsł dupą, siedział w pz a Benny poszedł pokazać, że sie dedem nie zrazi : ).
|
xDDD
spoczko wmv o waszej drodze do zwyciestwa ;]
najs efekty etc. Pozdro Aldora i Anima |
oj misiek.....wg mnie zje***eś szczególnie z muzyką
To troche jak odgrzewany obiad po poprzednim filmiku Animy ;p Fajne zrobiłeś tylko okienko na dole przy Wizaku pozdro ;) |
@boryna
Co nie tak z muza?xD Thx za all komenty |
Cytuj:
tu wg mnie tego zabrakło ;) no... moze poza momentem jak archonda ubijacie a co do explosion to moze dlatego ze mam tego dosc bo za kazdym razme jak odpale vive to leci ;] |
Na poczatku troche tnie. Gratulacje filmy, jest bardzo dobry ;)
ps. jakiego programu urzywales ? |
Średnio mi się podoba. Radzę Ci następnym razem, nie zgrywać całego ekranu gry, tylko obszar wokół osoby, która ginie - przy takiej samej ilości zużytego miejsca, jakość będzie 5 razy lepsza i spokojnie będzie można odczytać nicki i obrażenia. Jako, że kalwi i remi rulez, a 2paca już w jakimś wmv słyszałem oceniłbym 6/10. Film Vu'xiu lepszy ;p
|
No.. średnie. Muzyka... syf. Nic ciekawego. Ale wierze, że lepszego bym nie zrobił.
|
Cytuj:
Niejszcze nie obejzalem filmiku ale i tak mysle ze bedzie dobra :D Gralem na Aldorze i Jestemza Anima!!! :D Hail Anima :))!!!! |
Cytuj:
|
..ale nie powiecie ze nie pasuje :PP poza tym niektorem sie podoba?;]
|
Rapid fajny inaczej :/
W sumie gdyby nie kolejka z cyferką 600+ to mógłbym zaczekac i zlookać filmik. Po "Primo" kolejka jest cały czas taka sama X( Jest jakiś sposób na ominięcie jej ??
|
Cytuj:
ja mimo to zostawaim bo teledysk sympatyczny :D |
Cytuj:
|
Daj rehosta na megaupload rapid~ i jego limity ehh
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |