Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Xerena War 04.07.06 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83639)

Pro 05-07-2006 01:54

Xerena War 04.07.06

PHP Kod:

http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=872684#post872684 

dzis na xerenia odbyla sie wojna /\ link do filmikow :)

Nirvy 05-07-2006 09:59

xd

Jestem dośc niedoinformowany więc chce się zapytać z kim DS walczy,o fragi,oco poszło. Z góry dzięki.

Felini 05-07-2006 10:17

Pierwsze co słysze... Nono ciekawie sie robi :)

Elder Nagan 05-07-2006 15:56

jak niebierzecie udzialu w wojnie to po co piszecie i znow gowno z tego zrobicie...

Nirvy 05-07-2006 16:48

xd

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
jak niebierzecie udzialu w wojnie to po co piszecie i znow gowno z tego zrobicie...

To jest temat o wojnie i jestem ciekaw po prostu. A więc jeśli jest na temat wojny to mam prawo zapytać. A tak na marginesie to gówno to ty wnosisz do tego tematu-.-

Madreth 05-07-2006 17:35

Cytuj:

Jak nie masz co robic to zacznij tam grac a nie komentujesz :|
Wiesz co sadze o ..... wiec .... ok? :|

Qutasco 12-07-2006 05:51

Cytuj:

zawsze mozna wziac udzial ; ] niektore nawet niskie lvl'e moga miec zwiazek z osobami bedacym w wojnach
(i'm hunted by domnesticus 4ever... and what at this :D)

Colm 12-07-2006 08:54

Więc... Powstała gildia HoD. Gildia Honestus wypowiedziala im wojne (reason nie jest tutaj wazny). Z HoD padly najwieksze czolgi, Maverick Of Xerena i Ealkas Edi oraz wiele innych czlonkow tej gildii. Nastepnie gildia Dancing Shadows zaczela pomagac HoD, wiec weszli do wojny. Pozniej do wojny dolaczyly inne gildie, typu Domnesticus, Honour. Po tym do wojny weszlo tengu. We fragach Honestus i tengu wygrywaja *3:2 w nowych statystykach i 20:11 w starych; oczywiscie dla Tengu + Honestus*.

Bacik_ 12-07-2006 19:59

Kozak Clopomes jestes

tetron 12-07-2006 20:59

O wojnie

Bylem w HoD i obecnie jestem w Dancing Domination a powodu wypowiedzenia wojny poprostu niebyło :| Zapowiada się bardzo ciekawie, powiem tylko tyle :)

Colm 13-07-2006 08:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bacik_
Kozak Clopomes jestes

Ty tez jestes kozak jak w*ierdalasz sie na spawny a jak odchodzisz to hydry pod schody loorujesz.

Bacik_ 13-07-2006 08:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colm
Ty tez jestes kozak jak w*ierdalasz sie na spawny a jak odchodzisz to hydry pod schody loorujesz.

Wpierdolic to ci sie zaraz do miasta moge .........

Cortez Blackheart 13-07-2006 20:46

Cytuj:

ale z ciebie zuch, uczestniczysz w wojnie... szkoda tylko, ze ze swoim g*wnianym lvlem nic nie mozesz zdzialac, prawdopodobnie fragi widujesz tylko na filmikach, bo sam siedzisz w dp z trzesacym sie tylkiem, anyway... spiep***j dziadu :) wielki kozak sie znalazl co ma 30lv i nie pozwala ludziom rozmawiac na temat jakiejs wiejskiej wojny AEhueahAEUhaes

Elder Nagan 15-07-2006 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cortez Blackheart
ale z ciebie zuch, uczestniczysz w wojnie... szkoda tylko, ze ze swoim g*wnianym lvlem nic nie mozesz zdzialac, prawdopodobnie fragi widujesz tylko na filmikach, bo sam siedzisz w dp z trzesacym sie tylkiem, anyway... spiep***j dziadu :) wielki kozak sie znalazl co ma 30lv i nie pozwala ludziom rozmawiac na temat jakiejs wiejskiej wojny AEhueahAEUhaes

ale ty jes.tes poje.bany... tyle ze ja niegram na xerenie z powodu braku pacca taki kozak jestes to moze duel na jakims worldzie??

pozatym ja niemam zwyczaju siedziec w pz jak mi kolegow bija...

i w wojnie nei uczestnicze

btw. ty jestes taki glupi sam z siebie czy ci za to placa??

Cadonis 15-07-2006 17:34

Cytuj:

Cytuj:

i w wojnie nei uczestnicze

A innych to by pouczał...

@topic
Ano, wojna jest i pewnie nieprędko się skończy. Pozostaje mieć nadzieję że powybijają się nawzajem w miarę skutecznie (oczywiście mam na myśli tych "złych i niedobrych")... a póki co spawny mniej oblegane, nic tylko się cieszyć \o/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12.