![]() |
Yeah... ja tez lubie lurowac potforki :) do thais najlatwiej bh, cycki, mino guardy, elfy scouty (z mocniejszych) :) A tak pozatym to gratz ze przezyłeś :)
|
A że sie tak wyraże: Skąd zlurować BH do Thais ??
|
JaKa RzeZniA, ale sie dziwie wsumie, tyle ludu i nie zjechali tych beholderow ?!
|
Rzeź
No spoko pomysl zrobie takie cos na aldorze w Thais.. bedzie smiesznie
|
Hehe.. Such evul! Skad to bylo lurniete?
|
Beholderki można zlurować z bagna na półnoć Thais:>Nikt potworów nie dotykał ponieważ lurowali ludzie z LaH :D.Zresztą większość podchwyciła zabawę i tylko ganiała po mieście:P
|
he he
niezla zabawa |
Szkoda ze mnie tam nie bylo.
Bym sobie polurowal jeszcze walkirie :D |
:D niezłe lurowanko, naszczescie mieszkam w ab :P i na innym servie :D
|
fajne sa takie rozruby
zawsze sie znajda ludzie co zaczna sie nawalac bez powodu i wtedy dopiero jest kul |
niezla rzez
trzeba o tym pomyslec w thais na valori ale podoba mi sie super |
Heh , niezłe ss . Daj ich więcej bo podoba mi się lurowanie do miast potworów i zmykanie ich tak ja te bh ^^
|
buahhaha, fajnie :) Komus sie ostro nudzilo ;p Moj Rekord to 4 arkanisty zlurowane do ab, padl wtedy z 20 osob, loot ~3 bp uh, 1 bp sd, c-shield, k-legs i pare hmmow ;D
|
bardzo dobre ujecia. Lubie takie zadymy :)
|
omg
i hate noobs and lurers ! ( and br. :P ) Fajnie fajnie, ale napewno nie byli byscie zadowoleni jak byscie padli w takim lurowisq ! ;], wiec nie wiem czym tu sie podniecac. Pozdro lurerzy ! |
git
spoko
podoba mi sie heh trzeba by spróbowac |
haha///
wiem z kad re beholdery :)niedaleko cyklopow dokladnie na lewo jak sie od nich idzie kto wyciagnal beholdery dokladnie 2 tam sa i przywlok do mista a ze wytworzyly skieletony to bylo tego duzo......moglo byc gorzel ogli ghoule tez ropnac:/
|
Hmm jak taką masakrę zrobił beholder to co jak ktoś gsa pod venore zluruje haha...
|
........
bardzo fajne screeny ale z kad tyle sie tego tam wzielo?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:41. |