Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Reggealand, zlot czyli opijmy zdrowie Droma :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83731)

Maethi 05-07-2006 18:46

Reggealand, zlot czyli opijmy zdrowie Droma :)

No więc. W sobote patrz. 8.07.06 w Płocku odbędzie się Festiwal Muzyki Regge.. zagra pare znanych ehm..gwiazd [jesli mozna tak nazwac]. Przykladowo : Jamal, Vavamuffin, Paprika Korps, Daara J. Teraz dojde do sedna. Jesli ktoś jest zainteresowany to mozna zorganizować sie na jakąś Cole, Pepsi, Warke itp. oczywiscie kazdy sam sobie kupuje :D. Tematem spotkania bedzie zdrowie Droma i jego praca :). Tak więc kto chętny pisać , zeby sie jakos zorganizować.

Druga sprawa do koniec lipca. Organizowany jest 7dniowy wyjazd pod domek , osoby tylko z tibia.pl :). Obecnosc gwarantuje niejaki noob Liado :):). 7 dni libacji pepsi kolowej :D .. Temat pewnie : dlaczego ekipa z irc-a jest taka zla, i co zrobic zeby byla gorsza :D

Caer 05-07-2006 19:46

Taki mały offtop zrobię - nienawidzę polskiego reggae... :P Ewentualnie można posłuchać Jamala, ale to tylko w ostateczności xD

hoomik 05-07-2006 19:49

od 02.08 pisze sie na zloty wszelakie, aczkolwiek moja obecnosc uwarunkowana bedzie skladem takiego zjazdu. Nie mam ochoty "zjezdzac" sie z jakimis G... nvm, kazdym razie pod ten domek chetnie bym sie wybral ;P

gorgi 05-07-2006 21:14

pod domek? Jakie miasto? ile osob mogło by pojechać?

Ryłek 05-07-2006 21:43

Wszyscy... Liado chciał to zrobić w tajemnicy, ale teraz na złośc przyjeżdżamy wszyscy ;]]]]

Liado 05-07-2006 21:44

Ile osób?? Hmm.... 2! PK (maybe) i ja. A Gorgi może spiertalać bo go nie znam ;p Ja się na żaden zjazd nie pisałem... Ale jak się zgłoszą ludziski których jako tako ircowato znam to nie ma sprawy ;p

Maethi 05-07-2006 21:57

Cytuj:

Taki mały offtop zrobię - nienawidzę polskiego reggae... Ewentualnie można posłuchać Jamala, ale to tylko w ostateczności xD
To nie tylko polskie reggae..ale takze zagraniczne

Cytuj:

od 02.08 pisze sie na zloty wszelakie, aczkolwiek moja obecnosc uwarunkowana bedzie skladem takiego zjazdu. Nie mam ochoty "zjezdzac" sie z jakimis G... nvm, kazdym razie pod ten domek chetnie bym sie wybral ;P
Domek kosztuje 10zl. za dobe i w domku jest 3-4 lozka wiec wrzucic spiwory i moze duzo osob byc. Narazie sklad nieznany, ale mozna pogadac z Hubert-polem z Plocka :) Liado cos mamrotal, ze jest za..no i moze Oxysia przekonam :D. Zobaczymy kto sie zglosi.

Cytuj:

pod domek? Jakie miasto? ile osob mogło by pojechać?
Domek. Płock , a okolice dokladnie niedaleko Płocka. Osób pewnie sporo :).

Matek 05-07-2006 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maethi
no i moze Oxysia przekonam :D. Zobaczymy kto sie zglosi.

Jak bedzie Oxy to i moze ja sie skusze... zmierzymy sie w tym w czym jestesmy najlepsi;)

Maethi 05-07-2006 22:36

@Matek

Z tego co wiem to Oxy specjalizuje sie w ssaniu i masturbacji :D

Vil 05-07-2006 22:43

szkoda ze nie bardziej na poludnie ...

PiXik 06-07-2006 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liado
Ile osób?? Hmm.... 2! PK (plz ;_; ;p) i ja. A Gorgi może spiertalać bo go nie znam ;p Ja się na żaden zjazd nie pisałem... Ale jak się zgłoszą ludziski których jako tako ircowato znam to nie ma sprawy ;p

"Druga sprawa do koniec lipca. Organizowany jest 7dniowy wyjazd pod domek , osoby tylko z tibia.pl "
lubie się czepiać ale trzeba było napisać jakieś wytyczne kto może kto nie zgłaszać się bo Gorgi się zgłosił i został opluty
Miłej zabawy jeśli wam to wypali;)niech każdy weźmie swoje grabki by nie było kłótni
edit:Liado.no widzisz już Cie lubie szczerość 100%;d

OnlyM(PL) 06-07-2006 00:07

EJ A DUPY BEDA XD? j/k

A czemu akurat kolo Plocka?

Liado 06-07-2006 00:14

Przyjeżdżać może tylko ELYTA /,,/ ;p

PiXiK: PRzeca właśnie zacytowałeś "wytyczne"...
OnlyM: A dlaczego nie?

Walekifa 06-07-2006 02:20

Cytuj:

Domek kosztuje 10zl. za dobe i w domku jest 3-4 lozka wiec wrzucic spiwory i moze duzo osob byc. Narazie sklad nieznany, ale mozna pogadac z Hubert-polem z Plocka :) Liado cos mamrotal, ze jest za..no i moze Oxysia przekonam :D. Zobaczymy kto sie zglosi.

Gdzie ty znajdziesz domek za dychę o tej porze roku?Jeszcze z 4 łożami O.o

Matek 06-07-2006 08:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa
Gdzie ty znajdziesz domek za dychę o tej porze roku?Jeszcze z 4 łożami O.o

Panowie, a nie lepiej wypad nad mazury pod namiot? Tutaj pelno darmowych miejsc biwakowych.

Ghost Nieudany 06-07-2006 10:18

Odkąd usłyszałem covera "Kto" Dezertera w wykonaniu Paprika Korps, w życiu nie pojadę nigdzie, gdzie oni grają.

Gallar 06-07-2006 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liado
Przyjeżdżać może tylko ELYTA /,,/ ;p

PiXiK: PRzeca właśnie zacytowałeś "wytyczne"...
OnlyM: A dlaczego nie?

Ey boss, a ja jezdem elytalny?

@ontopic: Na Festiwal nie jade, do domku.. to, to juz od Liado głównie zależy.

Dr. Omader 06-07-2006 10:30

Cytuj:

Tematem spotkania bedzie zdrowie Droma i jego praca :).

Poje.bnelo was cos? -.^

Lasooch 06-07-2006 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Poje.bnelo was cos? -.^

Eh, Dromuś, nieładnie! Modek a przykładu nie daje, i cenzurę omija bezczelny! ;p

Natylia 06-07-2006 10:44

gdzie tam koło płocka masz domki 10zl/24h?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:29.