![]() |
Reggealand, zlot czyli opijmy zdrowie Droma :)
No więc. W sobote patrz. 8.07.06 w Płocku odbędzie się Festiwal Muzyki Regge.. zagra pare znanych ehm..gwiazd [jesli mozna tak nazwac]. Przykladowo : Jamal, Vavamuffin, Paprika Korps, Daara J. Teraz dojde do sedna. Jesli ktoś jest zainteresowany to mozna zorganizować sie na jakąś Cole, Pepsi, Warke itp. oczywiscie kazdy sam sobie kupuje :D. Tematem spotkania bedzie zdrowie Droma i jego praca :). Tak więc kto chętny pisać , zeby sie jakos zorganizować.
Druga sprawa do koniec lipca. Organizowany jest 7dniowy wyjazd pod domek , osoby tylko z tibia.pl :). Obecnosc gwarantuje niejaki noob Liado :):). 7 dni libacji pepsi kolowej :D .. Temat pewnie : dlaczego ekipa z irc-a jest taka zla, i co zrobic zeby byla gorsza :D |
Taki mały offtop zrobię - nienawidzę polskiego reggae... :P Ewentualnie można posłuchać Jamala, ale to tylko w ostateczności xD
|
od 02.08 pisze sie na zloty wszelakie, aczkolwiek moja obecnosc uwarunkowana bedzie skladem takiego zjazdu. Nie mam ochoty "zjezdzac" sie z jakimis G... nvm, kazdym razie pod ten domek chetnie bym sie wybral ;P
|
pod domek? Jakie miasto? ile osob mogło by pojechać?
|
Wszyscy... Liado chciał to zrobić w tajemnicy, ale teraz na złośc przyjeżdżamy wszyscy ;]]]]
|
Ile osób?? Hmm.... 2! PK (maybe) i ja. A Gorgi może spiertalać bo go nie znam ;p Ja się na żaden zjazd nie pisałem... Ale jak się zgłoszą ludziski których jako tako ircowato znam to nie ma sprawy ;p
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Matek
Z tego co wiem to Oxy specjalizuje sie w ssaniu i masturbacji :D |
szkoda ze nie bardziej na poludnie ...
|
Cytuj:
lubie się czepiać ale trzeba było napisać jakieś wytyczne kto może kto nie zgłaszać się bo Gorgi się zgłosił i został opluty Miłej zabawy jeśli wam to wypali;)niech każdy weźmie swoje grabki by nie było kłótni edit:Liado.no widzisz już Cie lubie szczerość 100%;d |
EJ A DUPY BEDA XD? j/k
A czemu akurat kolo Plocka? |
Przyjeżdżać może tylko ELYTA /,,/ ;p
PiXiK: PRzeca właśnie zacytowałeś "wytyczne"... OnlyM: A dlaczego nie? |
Cytuj:
Gdzie ty znajdziesz domek za dychę o tej porze roku?Jeszcze z 4 łożami O.o |
Cytuj:
|
Odkąd usłyszałem covera "Kto" Dezertera w wykonaniu Paprika Korps, w życiu nie pojadę nigdzie, gdzie oni grają.
|
Cytuj:
@ontopic: Na Festiwal nie jade, do domku.. to, to juz od Liado głównie zależy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gdzie tam koło płocka masz domki 10zl/24h?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:29. |