![]() |
FAKe (4) you!
Chciałbym zaprezentować Wam pierwszy odcinek z serii krótkich fake'ów FAKe (4) you! (To nie ma być niekulturalne lub [c]hamskie {ani sausage'owe}). To mój pierwszy fake, ale jeśli nie chcecie, nie bądźcie wyrozumiali! :p Seria będzie kontynuowana, jeśli znajdą się chętni, żeby ją oglądać... :D
A i z góry uprzedzam: Jeśli postać jest wklejona krzywo, niedokładnie etc. to nie zawsze jest to niedoróbka: po prostu nie chciałem, żeby fake zbyt przypominał normalną Tibię. 1.http://img344.imageshack.us/img344/7194/f27wv.png 2.http://img391.imageshack.us/img391/1011/f34lz.png 3.http://img344.imageshack.us/img344/1926/f43xq.png Proszę o komentarze. |
no tylko ze na tych zdjeciach nic nie widac
|
Cytuj:
Popraw to... |
up@: Też tak robię...
A ja fake'a nie widzę więc nie daję oceny! EDIT@: Już widzę. Daję ocenę: Fabuła:1/20(uuuu mamusiu... daj soczek8o), Ortografia 19/20(Yeah!) 2 ss 0/20(buuuuu), Wykonanie 15/10 i Grafika 10/20 = 45(?)/100 Fake dosyć dobry... kthxbye. |
Eeeeee....noooo... ahaaa kapuje tu chodzi oto ze jestes glupi aha dzieki juz jarze :) aha i za fake (jesli mozna to tak nazwac) dam ciii .... 4/10 :)
|
Ehh no fajne ale nie wiem poco specjalnie źle wklejasz wiem że chcesz udowodnić że to nie OTSME ale nie aż tak ;) Zresztą, oni zawsze, jak widzą, że jest pożądnie sklejone to odrazu OTSME :P Wklejaj normalnie, nie przejmuj się postami "lol lipa bo otsme"... Ocenie jak zobacze next
|
To mi się podoba. Fake'i nawiązujące do różnych sytuacjii z Tibii.
Oczywiście z klasycznym błędem X( Cytuj:
Cytuj:
|
koper - spójrz na swój podpis -"You don't now..." - tam chyba miało być "know" imbecylu.
@topic Podoba mi się ten fake 8o 7,452/10 |
I co sie zucasz misiek juz poprawiam bez nerwów :]
|
sory daje hmm 8/10
|
@up
Gdybym był modem to dałbym ci już warna. Mógłbyś trochę rozwinąć myśl -.- |
misie ten fake niepodoba co to ma być jakiś gostek gada oarchitektórze i przychodzi noob;/ 0/10
|
1.Głupia fabuła (te fake z noobami są już oklepane, że noob w fake to żadna nowość -.-)
2.Jak zawsze znak i "You see (...)" i później już pisane po polsku...zacytuje słynne słowa M.Reja ,,Polacy nie gęsi i swój język mają" (nie lepiej zdecydować się na jeden język...). 3.A co do twojego podpisu to nie "videtur" tylko "viditur"...o ile się nie myle to znaczy to "cokolwiek powiedziane po łacinie wydaje się wzniosłe" prawda?:>... 5/10 |
kolejne fake w którym noob gada o noobach
według mnie to jest poprostu żałosne wchodzi dziecko i robi z siebie idiote nie wiem z kąd tu tyle takich ludzi :D |
za krótkie!!!
niestety ale w tym fake nie ma co oceniac po pierwsze tu nawet postaci nie bylo widac a po drugie tu nie ma rzadnej fabuły i jest zdecydowanie za krotkie
X( :x: |
- czyścimy.
|
Ummmm.... a ten pajac ciagle wysokie noty daje....żałosne ..... No wlasnie tak jak mowicie co to za fake 2 Noob'y gadaja se o architekturze i nagle podchodzi Noob i co to ma byc ?? 3/10 !!!!!!(za dobre checi....)
|
No dobra, to faktycznie nie było takie śmieszne, ale jak powiedziałem, to był mój 1szy fake. :P Dziś dodam drugą część i jeśli też się nie spodoba to skończę :D
|
Kiepskie, krótkie, napisy źle zrobione... 4/10 for ya...
|
@Drakon
pisze się skąd Fake jest żałosny, beznadziejny (co jeszcze dodac?) Mogles sie chociaz postarac, a nie nawaliles dwa-cztery obrazki jeszcze beznadziejne i dobre oceny chcesz wymysl pierw jakas fabule a nie Nie wspominam o tym, jak oni text wymawiają -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |