![]() |
Nowy quest na Ruberze
Cześć
Wszystkich chcialem serdecznie zaprosić do brania udziału w stworzonym przeze mnie queście. Szczegóły można znaleść tutaj: http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=437223 Kto nie rozumie po angielsku, niech pyta tu, odpowiem na wszystkie pytania. PS. Gratuluje świtnego nowego layout'u forum. |
po przeczytaniu tematu widze ze quest/zabawa cieszy sie duzym powodzeniem
szkoda ze na inncyh swiatach nie ma tego przydalaby sie wieksza nagroda oraz bardzo trudne pytani wtedy moze h-lvle by sie zglosili na "odpytke" jak dla mnie bomba |
Cytuj:
@on topic calkiem calkiem to wyglada more more plx i na innych swiatach :) |
swietny pomysl!!!
moze ktos na innych swiatach to podchwyci 8o |
Tym, ktorym sie spodobalo, dzikeuje. Tym ktorzy nie rozumieja, tlumacze:
Quest polega na kupieniu od mojej postaci listu z zagadka. Zagadki maja 3 stopnie trudnosci,a dotycza wiedzy nabytej w szkole. Wymagaja posiadania wiedzy z matematyki, fizyki, chemii lub astronomii. Zagadki latwe kosztuja 500gp, srednie 1000-1500, trudnych jeszcze nie ma, ale beda kosztowac kolo 4-8k. Nagrody to odpowiednio 2k, 4-5k i 20-40k. Dziwne to dla mnie troche, ze wszyscy mowia ze pomysl jest super, a przychodzi niewiele osob. Pewnie sie boja ;). Ale przychodzili tez tacy, co mowili ze maja srednia ocen 3.12, ale sie fajnie bawia. BARDZO bym chcial zrobic to samo na innych swiatach, niestety, wyrookowanie kilkunastu postaci to kuupa roboty, jeszzce gorzej zebrac fundusze na nagrody, kolo 10k na poczatek. Jesli ktos ma jakas niepotrzebna postac na niskim poziomie na ktoryms ze swiatow, moze byc BEZ pieniedzy, to chetnie pozycze. |
Soox, wybiore sie do Ciebie, jak tylko pozbieram kase, bo wszystko przewalilem na staff :P
ByE |
yeah
poprosze takie event na danubii. moze jakis hilvl znudzony zapchanym domkiem i ciaglym expieniem zorganizuje cos podobnego. :miecz: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |