![]() |
Pking Isara, szybka akcja-ladny loot ; )
jak w temacie :)
http://rapidshare.de/files/25046446/madziapk.rec.html PS: Film mozna przewinac z 3-5 min do tad az dojdziemy na ghost land. |
Lot wy***any, tyle itemów z jednego gościa :^)
|
Posypało się jak z red skulla :D
Piękna akcja, jeszcze piękniejszy loot |
No ładnie ładnie nam to Suzo wyszło.;) Whahaha xDDD
|
Hehe wielkie GZ !
|
Najlepsze filmy to gdy masz już ofiare, jak szuka się ofiary to zwykle pół filmu nuda. A tutaj akcja prawie odrazu i do tego zgrana.
a co do lootu - sweeet |
Btw:Looknijcie na www.tibia.com nick Taldios Royss.Wlasnie ten ktory padł.Zrookował chara do 8 lvl po tym dedzie.I nawet ladnego comenta zapodal whahah :D :D
|
Wkoncu jakis filmik z Isary :)
Tak jest jak 2 noob pk godzina walki ale gZ:baby: :p Nom ale loot ok Gz ps. mogliscie pisac ze idziecie pk to bym wlecial :P :evul: |
a ja bym o rehost prosil :confused:
|
Gratz. Ja jak chodze pk to mi nawet p armor nie wyleci :(. No ale postawcie się też w sytuacji zabitego. Raz na wozie, raz pod wozem. Gratuluje loota i pozdrawiam :)
|
haha gz m lvl :) 47 jak na ten level to ladnie nawet :D
|
hehe gz pkingu... ale myslalem czytajac pierwsze odpowiedzi ze loot naprawde jakis fajny.. cos w stylu g arm , bs , a tu tylko jakis k arm i k axe i cos tam jeszcze... byc moze all @up jestescie tak zajarani tym lootem bo na waszych swiatach ch*j wie ile to kosztuje... ale jeszcze raz gz
@up Cytuj:
|
Muahahahahahaha Gz Chlopaki :D
koles sie zrookowal :P a loocik SWEEEEEEEET :) oby wiecej takich filmikow i lootow :D |
Cytuj:
k arm , k axe i vamp shield. na Isarze to jakieś 20 max 25 k ;P ale i tak nie ma co marudzić, źle nie było ;] Cytuj:
byś wpadł i byś padł : D, btw dzięki za dsma : ) wpadaj częściej ! evul |
ta...super extra mega hiper fantastyczne wyczesany wypasiony hardcorowy loot, o dzizes, amagad, no a powaznie mowiac to moze vshield wam gratuluje bo jedyne co jest dobre...w miare...gz
|
Lolol ja myslalem ze tu sie posypie tak z 70% eq a tu po prostu noobek w bp mial rotflmao.. no coz mieliscie farta ze takiego nooba zescie trafili ;d
|
Gz. loota. Gdy będziesz znowu pekowała to proszę więcej filmów :cup:
Pozdrawiam ZuK ;) |
nice movie i prof wykonanie :)
|
Sozerewu
@Mat byś wpadł i byś padł : D, Hhahaha hahaa nierosmieszaj mnie z twoim pvp i arela niebede Ci przypominal jak probowaliscie mnie dednac TY Arel i kilka osob okolo 4 + fe i ds zal mi was bylo po tej nieudanej probie B) ;( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09. |