![]() |
Sorc/Druid, a potwory na DC
Znam wielu magów i druidów (levele 20-25), którzy twierdzą, że nie da się dla nic expić na DC bo za dużo kasy idzie na manafluidy oraz, że Bandit ma za dużo hp i dużo many na niego zchodzi(bijąc z różdzki).
Pomyślałem troche o tym i wpadłem na pewien pomysł. Wymagania: -Level 22 lub większy -Convice rune -Full mana -:evul: Assassin :evul: Już tłumacze o co chodzi: Wystarczy dojść do miejsca ze spawnem Assassina, po załadowaniu many do pełna idzemy do niego, gdy do nas podbiegnie udeżamy go z Convice rune. Od tej chwili będzięmy zdobywać expo z dużo mniejszą stratą many(a może i bez straty ^^). P.S.(usuniete dziekij noobowatemu :) ) To tylko moja rada dla sorków/druidów, którzy podobnie jak znajomi uważają, że nie da sie expic na DC. |
Omg !
! Witam ! Czesc , nie chce cie potepiac :D , bo to nawet dobry sposob , ale na taki pomysl to byle frajer mogl wpasc ! Takimi badziewiami tylko zasmiecasz forum , a tego chyba nie chcemy X( ! |
Cytuj:
Mówisz "byle frajer", a ja zamiesztam temat tylko dlatego, że nie chcem kolejnemu sorkowi lub druidowi tlumaczyć, że da sie expić na DC. |
Cytuj:
@topic W dc sie swietnie expi jesli nie ma ludu i jestesmy sami (co sie zdarza raz na rok), spokojnie mozna bic wszystko z combo exori vis+tempest rod - dobry exp, loot. |
Cytuj:
|
Pomysł może nie zaje hiper no ale można przyjać.
Jest jeden poważny minus... Długo Ci się ten assasin nie ostanie przy N00bach w Catedrze... Inny summon, owszem, ale nie wytłumaczysz ponad połowie ludziom w DC (Bo większość to nupy 12 lv), żeby Ci nie bili assa, ani nawet, że to jest summon... @Blackwolf Nie mądrz się -.- |
niewiem jak ty, ale ja expilem bez summonow wiadomo nooby sa i co jakis czas sobie afkowalem, a ja polecam tam chodzic od 19 lvl bo z wand of plague i dragonbreath (czasami scorpy sa i sllimy)mniej many zzeraja niz wand of cosmic od 26
|
ta za duzo many na manasy idzie.... wiec dlatego marnujesz nastepne 5 manasow zeby przejac assaina ?!?! omfg 5 manasow dla 20 lvl sorca styka na polgodziny expienia conajmniej (nie wiem dokladnie ale chyba nawet duzo wiecej) do tego przejmujac assaina tracisz exp to wogle gdzie tu zyski?!?!?
|
Hmm...dużo kasy na manafluidy. Jak dla mnie to to jest dziwne bo tam 24/7 jest tłok i manaski idą bardzo rzadko czasem nawet wręcz wcale bo szukając potwora zazwyczaj odnowi ci się 2x tyle many ile jest potrzebne na jego zabicie. Takie są moje spostrzeżenia z expienia w DC ale może się myle. Druga sprawa dziwna dla mnie to czemu assasin? Czy on jest jakiś super mocny albo wytrzymały?
|
tam sie oplaca chodzic dopiero od 33 lvla bo na full respie trudno wyrobic ze slabymi rozdzkami i sporo hp schodzi (a jak jest duzo ludzi to z kolei wolny exp)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:55. |