![]() |
WEild Warrior
Czy ktos moze mi powiedziec gdzie sa mmiejsca w tibi dzie sa wild warriory???
bo jest tak za ja kilka razy widzialem je przy goblin cave!!! skad one sie tam wziely??? ps. I niech to beda takie mijsca zeby nie bylo potowrow ktore pokonaja soca level 14. |
Na Poh znajdziesz ale tam nie idz. Lepiej to jak idziesz na fibule to po drodze znajdziesz jakiegos oraz kolo thais (od pn wyjscia z thais kieruj sie w lewo). Reszty nie znam.
|
Outlaw Camp, jest on za zachod od PoHu, jesli ebdziesz szedl krawedzia pustyni to dojdziesz i bedzies zmiec pewnosc ze na PoH przypadkowo nie wejdziesz i sie na zlurowanego GS'a przypadkiem nie natkniesz. Przy wejsciu masz 3 wild warriory, idziesz na poludniowy zachod za sklepem (nie pamietam jak sie NPC nazywal) masz nastepne trzy, kawalek na poludnie za ktoryms drzewem jest dziura, wykopujesz i tam bedzies zmial w podziemiach z 6 lub 8 wild warriarow w sumie (nie na raz, na raz max 3). No i masz jeszcze ten ktory juz wspomniales, potrojny spawn, ale rzadko kiedy jest 3, zwykle jest jeden ww bo akurat maja spawn w takim miejscu dgzie duzo ludzi idzie, czy to z carlin do Venore Lub Thais, albo do kopalni jak ida ludzie.
@re up. Jak Wubeso gra na PvP to niech lepiej na fibule nie idzie bo maja tam problemy pk. |
Cytuj:
ps. moblbys zrobic screeny z tego gdzie moge sie natknac na gs? pss. A czy jkak jestem sorcem level 14 to dam sobie rade z 3 wild worriorami? psss. a gdzie jest fibula? :P pssss. gRam niestety na pvp. :( psssss. CZy ktos na tym forum gra na swiecie nova? bo jakos tlyko widze: Hiberna, julera i takie tam. pssssss. Mowilem zeby bly takie miejsca zeby nie bylo potworow ktore by zanily sorca level 14. a na outlaw camp chyba sa: :( |
PoH, Outlaw Camp i na nieco północny zachód od Ancient Temple w Thais (Wiesz, gdzie jest Greenshore, prawda?). PoHa nie polecam, najlepiej i¶ć do Outlaw Camp.
Cytuj:
|
ja polecam fibule, duzo rotow i sorec z dobrym sprzetem powinnien sobie poradzic. Jesli nie masz dobrego to porob kilka-kilkanascie bp hmm i sprzedaj lub wymien za sprzet. Mozesz tez chodzic na cyce pod thais, kolo fibula tunel. Tylko musisz brac hmm. Tam chyba najszybciej bedziesz lewelowal.
|
Cytuj:
|
na pulnocny-zachów od thais sa tam tylko WW i 1-2 Valkyrie jak cos to kawalek nizej masz 1-2 niedzwiedzie i mozez latwo miedz jedzenie tam cie nikt nie kilnie aha to miejsce jest harakteryctyczne ponieważ to sa 2 okragłe skały na mapie jedna nad dróg±
|
Cytuj:
akurat ze ja wlakire pokonam... |
pokonasz jak bedzie tylko 1 po na luzach
|
Master Knight... Jak ja bym ci chciał negatywa postawić za ortografię...
Na Valkirię możesz spoko i¶ć, ja rozwalałem je sorciem na 11 lvl... Tylko musiałem sobie pomagać HMMem czasami. |
Valkirie s± strzasznie słabe :D Rozwalałem je druidem :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10. |