Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   WEild Warrior (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8387)

Wubeso 10-08-2004 15:24

WEild Warrior

Czy ktos moze mi powiedziec gdzie sa mmiejsca w tibi dzie sa wild warriory???
bo jest tak za ja kilka razy widzialem je przy goblin cave!!! skad one sie tam wziely???
ps. I niech to beda takie mijsca zeby nie bylo potowrow ktore pokonaja soca level 14.

McCooper 10-08-2004 15:35

Na Poh znajdziesz ale tam nie idz. Lepiej to jak idziesz na fibule to po drodze znajdziesz jakiegos oraz kolo thais (od pn wyjscia z thais kieruj sie w lewo). Reszty nie znam.

keicaM 10-08-2004 15:36

Outlaw Camp, jest on za zachod od PoHu, jesli ebdziesz szedl krawedzia pustyni to dojdziesz i bedzies zmiec pewnosc ze na PoH przypadkowo nie wejdziesz i sie na zlurowanego GS'a przypadkiem nie natkniesz. Przy wejsciu masz 3 wild warriory, idziesz na poludniowy zachod za sklepem (nie pamietam jak sie NPC nazywal) masz nastepne trzy, kawalek na poludnie za ktoryms drzewem jest dziura, wykopujesz i tam bedzies zmial w podziemiach z 6 lub 8 wild warriarow w sumie (nie na raz, na raz max 3). No i masz jeszcze ten ktory juz wspomniales, potrojny spawn, ale rzadko kiedy jest 3, zwykle jest jeden ww bo akurat maja spawn w takim miejscu dgzie duzo ludzi idzie, czy to z carlin do Venore Lub Thais, albo do kopalni jak ida ludzie.

@re up.
Jak Wubeso gra na PvP to niech lepiej na fibule nie idzie bo maja tam problemy pk.

Wubeso 10-08-2004 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez keicaM
Outlaw Camp, jest on za zachod od PoHu, jesli ebdziesz szedl krawedzia pustyni to dojdziesz i bedzies zmiec pewnosc ze na PoH przypadkowo nie wejdziesz i sie na zlurowanego GS'a przypadkiem nie natkniesz. Przy wejsciu masz 3 wild warriory, idziesz na poludniowy zachod za sklepem (nie pamietam jak sie NPC nazywal) masz nastepne trzy, kawalek na poludnie za ktoryms drzewem jest dziura, wykopujesz i tam bedzies zmial w podziemiach z 6 lub 8 wild warriarow w sumie (nie na raz, na raz max 3). No i masz jeszcze ten ktory juz wspomniales, potrojny spawn, ale rzadko kiedy jest 3, zwykle jest jeden ww bo akurat maja spawn w takim miejscu dgzie duzo ludzi idzie, czy to z carlin do Venore Lub Thais, albo do kopalni jak ida ludzie.

@re up.
Jak Wubeso gra na PvP to niech lepiej na fibule nie idzie bo maja tam problemy pk.

czyli ze przy gobl cave sa wild warriory???
ps. moblbys zrobic screeny z tego gdzie moge sie natknac na gs?
pss. A czy jkak jestem sorcem level 14 to dam sobie rade z 3 wild worriorami?
psss. a gdzie jest fibula? :P
pssss. gRam niestety na pvp. :(
psssss. CZy ktos na tym forum gra na swiecie nova? bo jakos tlyko widze: Hiberna, julera i takie tam.
pssssss. Mowilem zeby bly takie miejsca zeby nie bylo potworow ktore by zanily sorca level 14. a na outlaw camp chyba sa: :(

Ghost Nieudany 10-08-2004 19:32

PoH, Outlaw Camp i na nieco północny zachód od Ancient Temple w Thais (Wiesz, gdzie jest Greenshore, prawda?). PoHa nie polecam, najlepiej i¶ć do Outlaw Camp.

Cytuj:

psss. a gdzie jest fibula? :P
Fibula to taka wyspa na południowy zachód od Thais - http://tibia.pl/map_fibula.php

Wojen 10-08-2004 20:12

ja polecam fibule, duzo rotow i sorec z dobrym sprzetem powinnien sobie poradzic. Jesli nie masz dobrego to porob kilka-kilkanascie bp hmm i sprzedaj lub wymien za sprzet. Mozesz tez chodzic na cyce pod thais, kolo fibula tunel. Tylko musisz brac hmm. Tam chyba najszybciej bedziesz lewelowal.

Wubeso 10-08-2004 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojen
ja polecam fibule, duzo rotow i sorec z dobrym sprzetem powinnien sobie poradzic. Jesli nie masz dobrego to porob kilka-kilkanascie bp hmm i sprzedaj lub wymien za sprzet. Mozesz tez chodzic na cyce pod thais, kolo fibula tunel. Tylko musisz brac hmm. Tam chyba najszybciej bedziesz lewelowal.

ALe ja bym chcaiel takie miejsce gdzie jesli sa tez inne potwory to zeby byly takie z jakimji ja sobie poradze!!!

Master Knight 10-08-2004 20:35

na pulnocny-zachów od thais sa tam tylko WW i 1-2 Valkyrie jak cos to kawalek nizej masz 1-2 niedzwiedzie i mozez latwo miedz jedzenie tam cie nikt nie kilnie aha to miejsce jest harakteryctyczne ponieważ to sa 2 okragłe skały na mapie jedna nad dróg±

Wubeso 10-08-2004 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Knight
na pulnocny-zachów od thais sa tam tylko WW i 1-2 Valkyrie jak cos to kawalek nizej masz 1-2 niedzwiedzie i mozez latwo miedz jedzenie tam cie nikt nie kilnie aha to miejsce jest harakteryctyczne ponieważ to sa 2 okragłe skały na mapie jedna nad dróg±

ta...
akurat ze ja wlakire pokonam...

Master Knight 10-08-2004 20:46

pokonasz jak bedzie tylko 1 po na luzach

Ghost Nieudany 10-08-2004 20:55

Master Knight... Jak ja bym ci chciał negatywa postawić za ortografię...

Na Valkirię możesz spoko i¶ć, ja rozwalałem je sorciem na 11 lvl... Tylko musiałem sobie pomagać HMMem czasami.

Komar2 11-08-2004 15:45

Valkirie s± strzasznie słabe :D Rozwalałem je druidem :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10.