![]() |
2 Nowe światy ruszyły
Dziś CiP-Soft uruchomiło dwa nowe swiaty: Aurea i Samera. Są światami PvP (walka dozwolona, są czaszki) Aurea jest serwerem niemieckim, a Samera amerykańskim. Przez następne pare dni tylko posiadacze PACC mogą grać, zostanie tez narzucony limit gracz na Rookgaard :) (wiadomo, by nie było zbyt "tłoczno" :) ). Jak informuje nas www.tibia.com limit zostanie podniesiony niedługo, oraz postacie z FACC będą dopuszczone do gry. A dużego update jak nie było, tak ciągle nie ma :( Cóż, pozostaje tylko czekać.
Z tego miejsca tibia.pl życzy wszystkim decydującym się na nowe światy owocnej gry :D Pozdrawiam |
Ruleeeez :D I tak sie nie przenosze :P
Elysia swieza wiec mi sie nie oplaca :P Zreszta glupia nazwa :P... Naucze sie powergamowac i nareszcie qpie tego pacca znowu, i spadam na nowe swiaty pgowac :P hehe, super, mam nadzieje ze bedzie coraz wiecej swiatow :P i coraz wiecej :P caly czaas xD Super super super :] btw:oni nie maja zadnego limitu? xD |
tychanowicz byl szybszy z newsem :)
@tomo nie ma limitow w ilosci serwerow imho nic nowego ostatnio srednio co 2 miesiace uruchamiaja nowe swiaty, znaczy interes sie kreci a czy bedzie update niedlugo? kto wie, znajac zycie to nie bedzie |
Oo... Nowe światy... Szaleje CIP team :P Może założę nową postać... ;P
|
calkiem niezle chociaz wolalbym update :) i tak sie nie zamierzam raczej przeniesc wiec..
|
Wiecej swiatow = wiecej n00bow. Mam nadzieje ze dzieki temu Azura sie troche odciazy, ostatnio nie ma gdzie expic :).
Swoja droga CIPsoft szaleje, ostatnio mamy prawdziwy wysyp nowych serwerow. |
Zmienialem świat już 3 razy fajnie że powstaja nowe światy będzie troche wiecej luzu.I Kurcze kiedy będzie ten update nie moge sie doczekać :). Pozdro dla all Tibijczyków
|
hehe...ja juz se zalożyłem postać :) ale nie ma gdzie expić po na 1 szczura rzuca się conajmniej 6 ludzi :)
|
Bardzo fajnie że ciągle powstają nowe światy.
Mam nadzieje że dzięki temu na Isarce będzie mniej ludzi :D |
Nie za duzo tych serverkow troszke? Powinni raczej pracowac nad rozbudowa samego swiata a nie nad nowymi serverami. Takie moje skromne zdanie :P
|
nowe światy
Interes się kręci wszyscy na update czekają
Magus czemu nie wierzysz że rodzą się jeszcze newbie a nie same noby fakt 90% których zaczyna gre to noby...;/ no może 60% |
kurcze a ja sie nie moge wbic na nowy serverek buuuuuu.... mam pacca i mi pisze to many na rooku. =/
|
no no tibia rośnie.. już nie ma lekarstwa na tą chorobę. :P
Ja i tak się nie przenoszę.. chyba żey mi całą postać przenieśli to wtedy może..... ;) |
A ja się nie cieszę... Być może zwolni się ilość userów na innych światach, ale co za dużo to nie zdrowo... Niedługo się będę bał otworzyć konserwę, bo mi nowy świat wyskoczy :D
|
NO no nowy swiat widocznie zamiast brac sie za update wzieli sie za dodanie swiata i moze juz im wylecialo z glowy ze ma byc update :P Fajnie by bylo jakby zrobily swiat nakturu mozna przeniesc postac np od 40lvl ale watpie (moze to i glupie ale ja bym chcial)
Grimni <Azura-Venore> |
ehh...
Nie wiecie ze im wiecej swiatow maja tym wiecej zarabiaja ? jak by za update tez zarobili tyle ile na updatach to by robili update a nie swiaty....
im zalezy tylko na forsie |
A ja poczekam aż FACCe będą mogli wejść i.... wejde ;]
|
YEAH !
Dwa nowe swiaty co oznacza......MNIEJ LUDZI NA STARYCH :D :D :D |
Cool
Spoko że powstały nowe świat, już dzisiaj odczułem małą różnicę... a jeszcze lepiej jak będzie update. Mam nadzieję że jeszcze przed rokiem szkolnym ... :)
|
A co tam
Mnie to obojętne, że są nowe światy poza tym, że troche luda się przeniesie (być może i z Harmoni) ja tam nie lubie mieć po 5 postaci na każdym servie mam jedną na Harmoni i wystarczy :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |