![]() |
~~ Małe Pytanko ~~
Siema Mam Takie drobne pytanie mam palla 28 level :cup: i na czym proponujecie expic. Moje skille : 56 distance Eq : P-set Dark Helmet Facc8o -------------------------------- Celesta 4ever |
Ja expilem od 22 lvlu na Orclandzie,ale jest to cholernie niebezpieczne.
Proponowałbym cyce na pohu |
Twój dist ssie, rotfl. Pobij sobie te shity co w DC biegają. Możesz ewentualnie cyce w MS pobić. Poza tym, zalecam SZUKAĆ.
|
sadze ze ok. ~65 moglbys probowac z liderami i zerkami, ja na 25 levelu i takim discie biegalem wokolo wieży na poczatku orc landu, ubijalem leadery i zeki bez problemu, co prawda jak zerk wrzucal haste byl czasem problem ale zazwyczaj ginal szybko i nie mial szansy na to :)
|
Ja to bym Expil na Cyklpach lub na Demon Shieletonach || Male Pytanko jak sobie zrobic pod nazwo jakis obrazek jak wy macie no wiecie nowy jestem
|
Hmm..
Szukałem i nic nie znalazlem
@Ripper Ja szukam odpowiedzi a nie zaczepki.....wiec nie pisz jak masz krytykowac. Cyce ciągle sa zajete na Pohu.;( @grzysztof a czy byles solo czy był bloker i czy bolce czy moze arrowsy |
Dostałeś odpowiedź - twój dist ssie, więc możesz pobić cyce i humanoidy w DC. Co do zaczepki, to nie szukając prowokujesz ludzi do tego, żeby Cię za to zj***li.
|
Cytuj:
@topic Skile szczerze mówiąc masz z deczka żałosne jak na lvl, ale każdy woli co innego. Mozesz sie na ghostland przejść pobić ghule i miejscami dsy, albo na MS cyce. Chyba poradziłbyś sobie z soldkami w kopalniach koło Kazo. Co do amunicji radziłbym ci używać arrow bo więcej skila ci będzie wchodziło przy expieniu. Ale to tylko moje zdanie. |
ja bym poradzil przycisk "Szukaj"
|
Dobra dobra
Mam Juz Skille 59 i tak od ilu skilowac by bylo Good?
@up Szukalem i nic nie znalazlem.....X( |
Dobij minimum 65 dista, a najlepiej 70.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@topic Kup pacca i idz na tomby. Jak nie masz pacca to idz na cyce na MS. Do katedry nie idz bo albo jest przepelniona albo jest full resp i wtedy padniesz tam ze swoim distem. |
Aha Thx
Oki czyli orki odpadaja bo nie chcem waste robic i cyce tez bo ciagle zajete ale teraz expie na Ghost Landzie i jest super biore z 400 arrowsow i sie zwraca spokojnie :]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |