![]() |
Wypasiony ślub!
zamieściłem tu 2 filmiki ze ślubem (chyba rozrubą :) ) mojego kumpla. Warto zobaczyć ;) .
http://little_fighter_2_max.w.interia.pl/Slub.rec http://little_fighter_2_max.w.interia.pl/Slub2.rec Edit 1 : dla wszystkich, którym się nie śćiąga musze powiedzieć, że limit transferu został przekroczony, musicie poczekać z godzine. |
Moze Bys Podal Poprawny Link, Bo Ten Nie Dziala =(
|
Flimik bekowy !!!!!! hehehe :D :D :D :D :D :D :D
Naprawde bekowy. Ślub niezle nakrecony, robilem kiedys podobny, ale niestety nie nagralem tego. Świetnie naprawde świetnie, byle tak dalej!!!! |
uuuu
nie da sie sciagnac
przekroczony limit transweru szkoda chętnie bym sobie obejrzal |
A jakim prgramem to odtworzyć?
|
HEHE, a ja na tym slubie bylem:) Knight Glassu to ja B) Mi najbardziej podobal sie txt o miotaniu grzechami przez demona:P Ale wiecej nic nie powiem, sami obejrzyjcie ;)
|
Nie działa....
Nie działa mi =( =(
|
Kool
Filmik mi się podoba :) Jak bdzie wkońcu po ślubie to daj nr. 3 ;)
|
Jakim programem film odtworzyć?
|
No filmik fantastyczny.. chyba pierwszy z tibiCAM z którego śmiałem i to jeszcze jak...
teksick o miotaniu grzechami byl dobry ale UGA BUGA KETCHUP mnie rozje*** ej jak ktos ma wiecej tego typu filmikow to mowic na gg chetnie ogladne :) |
Niepowiedzial bym ze niezly taka nuda jak nie wiem co :p ale obejrzec zawsze mozna ;)
|
hey
ja jak go chce ogladnac to wyskakuje mi bug.
jest pierwszy tekst ze si enagrywa i koniec ;( czemu ? |
tez mi wyskakuje jakis error :/
|
plx zapodaj porzadny link albo wyślij mi [email protected] to walne go na jakis spoko serwer :] bo zapowiada sie ciekawie i chciałbym, obejżeć, aha i jeszcze to było kręcone po uptade czy przed?
|
Niestety, przed update :(
|
Spox Filmik jest xD
Btw Gratz :P. :berserk: :berserk: |
czym oni sie nawalali że sobie nic nie robili? bo o czarach nie posiadam wiedzy żadnej
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
( do tych którzy mówią, że link nie działa)
ludzie, te filmiki są na interii. ( ktoś mi może powie jak sie wkłada pliki na serwer Ftp lycos? Bo ja już nie mam sił) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16. |