![]() |
Urion
- czyścimy.
|
Tylko mi 1 rzecz niepasuje mianowicie to że chyba 6 razy był ten sam obrazek! Niewiem czy to celowo czy nie.
|
- czyścimy.
|
Chyba obrazki są w złej kolejności...
EDIT: Dziwne, ja chyba troche nie rozumny jestem, czekam na dalsze części... |
Ciągle 1 obrazek jest 2 razy... Popraw to.
A tak wogule na 3 obrazku woda sie pojawia 1 kratke obok ognia ale to jest malutki szczegół:) |
Widząc po wstępie zakładam, że fejci pociągnie z 2 tygodnie max.
Sam początek nieciekawy, kolejny prolog... Śmieszy mnie też odmiana "goscon'y", po co ten apostrof? O wiele ładniej by się prezentowało... Proszę, zmień to w następnym odcinku. |
O.o Beznadziejny prolog. :fuck:
|
Nawet fajne ale fabuły jako tako brak XD
Ładnie dopracowane miło się patrzy. Kiedy zaczniesz następnego fake? bo o cześć się nie pytam |
Dobry i staranny fake tylko popraw te napisy.
|
Kriss na to co zrobiłeś widzę tylko 1 radę - musisz to szybko rozkręcić i rozwinąć fabułę, bo sam prolog nie wiele mówi i specjalnie wybitny nie jest
ale wierze że będzie dobrze ^^ |
Prolog trochę nudny ale też wierzę że się rozkręci;>. Ale potem już pójdzie w zapomnienie na forum... 45/100.:p
|
Fajny fake.Mi sie podoba.Ocenie po nastepnej czesci.
|
troche dziwny ten prolog ale zobaczymy co będzie dalej
|
Cytuj:
A nie ocenie bo to prolog... |
Nadrill@: Bardzo mi przykro, ale mylisz się..., opracowałem fabułę, na więcej niż 2 odcinki ;)
Byćmoże jeszcze dziś wstawie 1 część, lecz prawdziwa fabuła będzie dopiero w 4 części... |
- czyścimy.
|
No, lepiej ale "Wszytko tak świeżo pachnie..." kojarzy mnie się z reklamą proszku do prania :P...
|
Coraz lepiej.
Ogólnie 8/10 |
Trochę nudnawe, ale podoba mi się :P .9/10 za tą nudę.
|
Nudne, ale ładne... Wszystko dobrze powklejane, 8/10 for ya.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |