![]() |
Lowix 150 rp died
Szybka ładna łakcja.
Film nie mój. Krecony przez 73 ms(ed). http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9758 |
Lowix padł,ale wczesniej sie bronil,zabil paru agresorow :)
Ql film;p |
Cytuj:
|
11:50 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Alyster Dark. He was killed by Lowix. Ekipa żal Lowix respect. Właściwie 0 szans przezycia widział to i nie poddał się i jeszcze zaczął walczyć. Ciekawe że wszyscy mieli takie pvp. Ja nie widziałem żadnej hmurki ... Daniel Z tego co widziałem to tam padło dwóch z "dream teamu" LoL 12:10 Moterious: please 12:10 Moterious: some mansa 12:10 Moterious: i have 200 mana Amatorstwo pod każdym calem. |
Nienajladniejsza akcja.
Za duzo biegania up&down Nie lubie tego. No ale gz dla lowixa za walke do konca :D |
Cytuj:
|
Kicha totalna
Daremnie to rozegrali, no ale film ciekawy - polecam :)
|
dziwne ze przez tyle czasu zadni jego koledzy nie przyszli mu na pomoc, ale w kazdym razie gdyby go nie strapowali napewno by przezyl bo widac ze jako takie zdolnosci do pvp ma.
|
bot vs bot <- tymi słowami najtrafniej można opisać ten filmik.
|
Zal mi ich wszystkich o;
|
Cytuj:
Trzymał się ale to w większości zasługa bota -.- @down : No hehe xD Już mi 2 raz ktoś zwraca uwagę ;P Kurde afkowałem sobie ćwiczyłem mlvl i GM przylazł 2 godzinki zanim się obudziłem i wstałem z łóżka :P P.S. Fajny Photobucket :) |
Cytuj:
|
Mam malutkie delikatniutkie pytaneczko na czym mam to oglądnąć?:) (oczywiście tibi.cam tylko jaka wersja)
|
..
Lowix dawal rade myslalem ze go nie dedniecie.
|
Cytuj:
|
Oh Ohhhhhh ale oni mają pvp O.o Żal.pl
Bot Vs Bot X( |
Shadow masz buziaka:D
Dzięki za link, choć nie wchodzi mi cosik to i tak pomógł :) |
Na śwatach pvp enf jest cos takiego jak blessy? czy nie mozna kupowac? bo strcil ponad 3 mln expa raczej 150lvl ma blessy
|
Cytuj:
lowix ftw _/ lowix vs 32593252 guys 2:1 |
W ostatnim czasie widziałem 3 filmiki z Dolery i muszę przyznać, że Dolera wygląda jak jeden wielki OTS - wszędzie gracze z botami, sd'ki zza ekranu, współczuje wszystkim "czystym", którzy muszą grać w takich realiach.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |