![]() |
DS na Dragona
Chcę się wybrać na 33 lvl na Dragona wraz z 2 Demon Skeletonami.Mam pytanie.Ile średnio obrażeń zadaje DS Dragowi??
|
malo, dsy sa po to by blokowac draga a ty i tak bedziesz musial sie wysluzyc runami
|
nie pamietam dokladnie ale potrafia przylozyc nawet 60+ ale nie licz ze same poloza draga
|
Dwoma DSami spokojnie można zabić draga (pomagamy sobie WoV/MR). Na red hp draga (kiedy ucieka) można z HMM dobić.
Sprawdzone ofkorz. |
DS potrafi przywalic nawet 100+ w draga ,więc dwa same sobię doskonale dadzą radę ew. HMM żeby dobić.
|
Dzięki.Chcę wziąć także 2 SD, ale to będzie chyab zbędne, tylko HMM wziąć?Chociaż 1 mogę wziąć na dobitkę, nie?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@topic Sredni dmg dsa w draga wyniesie ~30hp. |
@up
Nie wiem, w jaki sposób liczysz średnią, ale coś Ci nie wyszło. Dość często wchodzi za 100+. |
Heh, ja tych SD nie kupiłem mam od kolegów z questa Muriel's Letter.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
na 33 lvlu mozesz spokojnie expic na dragach z 2 dsami (liderami) ds potrafi wyssac po 100 hp~ + hmmy tempest rod jezeli jestes druidem i spokojnie siedzisz ihając ds'a na red hp (bez bicia z hmm + wand tez sie da ale dostajesz marne 350 xp/dragon)
|
@up
Omg, nie leczy się DSów IHami tylko UHami. Wychodzi o wiele taniej. Najlepiej jednak czarem "exura gran mas res" (druid, pacc). |
No to dzięki.SD zostawie.Czyli wezmę 2 DS, kilka HMM no i Tempesta.Znacie może jakieś miejsce gdzie jest 1 Dragon? Bo wg mnie najlepsze miejsce w dziurze na PoHu, ropnę sobie 1 Draga.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
na twoim lvl'u zabic draga z 2x DS to zaden problem nawet nie potrzebujesz runek na pojedunczego draga no chyba ze chcesz sobie poexpic troszeczke dluzej to przyda ci sie troche hmm no i oczywiscie ih'y zebys mógl DS'y leczyc
|
Dzięki wszystkim.To teraz tylko zostaje zlurować tak Draga żeby bił DSa, a nie mnie :P
|
Cytuj:
Co ty mi tu pierdolisz ?? Sam solowalem draga na 28 lvl. / 32 mlvl. z dwoma dsami i same go polozyly ! Ehhh @topic jesli bys chcial je zabijac pojedynczo polecam spawn kolo kazordoon i jak bedzie uciekac sprobuj zrobic tak zeby drag uciekal w dol tego korytarza a nie do gory a DSY same go zablokuje i sie nie poruszy ! (Waste 1 bp manafluid only na 5~ dragow + minihunt na orc fortress) |
lol
Mam 30 lvl, chodze na dragi zazwyczaj z 1 DS'em i mam pare Hmm. Jak mam 2 DS'y to nawet run nie musze ruszać. I niech niektórzy nie mówią że z 2 DS'ami i bez run draga nie zabijeszX(
|
t-cal wszystko wam wyjaśni
Panowie prosze uspokujcie sie do obliczania jest 1 Najpelniejszy kalkulator do Tibii pod nazwą "t-cal"
link do archiwum z t-cal http://download.tibia.org.pl/index.p...on=file&id=145 hasło jusz pewnie znacie otusz to jest takie chasło tibia_org_pl miłego obliczania __________________________ sound park od poniedziałku do piątku na mtv polska zawsze o 23:00 BAJKA DLA DOROSŁYCH |
A nie słyszałeś o tym, że nie reklamuje się konkurencji ;]?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |