![]() |
Zabawa z Old Widowem ;o
Mała zabawa z Old Widowkiem... Lurowanko etc.
http://rapidshare.de/files/25153388/...w_fun.rec.html ~~Enjoy~~ |
Rotfl, pamietne czasy kiedy mozna bylo lurowac GSy pod Dwarv~ bridge bezpowrotnie minely, czy aby na pewno? :D Polewka z filmiku, oby wiecej takich :)
|
dajcie to na jakim¶ innym servie
|
Wrrr
Kurde dajcie rehosta!! bo na rapid~ nie moge jakos sciagnac ! :/
|
Zajebisty FILM ! :D fajna zabawa a ile w niej bylo chaosu :D i to sie nazywa oczyszczanie serwa w noobkow :D podobalo mi sie :D
Btw. padlo 77 ludzi :D ale lvl to juz nie bede pisal :D ale byly tez okolo 70~ (hehe :D ) cya :P more fun movie |
ahuhauhuA Stare Skrzypiące Okno PK plz ?! xD
Zabawa Grorlamem jest też ciekawa xd P.S. No to teraz czekamy na odważnych którzy zlurują coś lepszego... Demodrasa ;> |
:(
Mi niedziała, cały czas conecting to~ ;(
A taki fajny filmik sie zapowiada :( |
Dobry filmik, jednak lurowanie to było co¶, chociaz old widow został :D
|
Rehost plax!:(
|
dla tych co nie moga z rapida rehost
|
All download slots (1500) assigned to your country (Poland) are in use.
Please try again later. Wy też tak macie? :S Rehost na www.wyslijto.pl plax :] @edit Już jest OK, jakoś wbiłem się w kolejke i już ściągam. Później dam komenta :) |
film niezly ale jednak brak w nim klimatu ktory miale stare lurowanka :p
reshost dla pana up: http://s003.wyslijto.pl/index.php?fi...48289257344765 |
Rotfl. Filmik wyborny.
|
Juz to mam z kolejnym filmem... sciagne mam w folderze wszystko jest ok chce obejrzec filma tu wczytywanie kufa trwa 15minut a potem jest disconekt czy cos takiego... kto wie jak se z tym poradzic...
o albo jeszcze jeden ze sciagne film w rec. is ie zapsize w czyms innym i zamiast nazwy która byla to jest jakis numer czterocyfrowy... |
Ja tylko czekam aż jaki¶ ¶miałek przywlecze Grorlama pod thais dp8o :evul: :evul:
|
Na, jakim to było ¶wiecie, bo jak dobrze pamiętam nick to dedła tam osoba która zlurowała mi 10 scarabów, Wiec jak to na Shanerze, to dzieki że go zlurowałe¶ i ona dedła :evul:
|
Filmik bekowy 8o szkoda ze niemozna juz zlurowac nic silniejszego :P
|
jak odtwazac te filmy mam podobny problem jak koledzy up
|
No pare go¶ci "na 1 hit" tam bylo Huehuehue .. Nooby sie podniecaj± że lataj± z hlvlami a tu nagle pyk .. Maćku co sie stało ? ... czarny ekran :D ?8o :D :evul:
|
Nera :D:D
Niedługo OW z Demodrasem bed± tępic pozdróżnych z Thais do Venore + DB :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |