Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83993)

Drazharm 07-07-2006 16:35

koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera.

Po DoFie zostalo jedynie echo naszego smiechu na ich nieudanych akcjach. Ich biedna gilda juz nawet nikogo atakuje, chyba ze 5 min przed server save.
Dysksusji z elementami typu Raul i Nosso tu nie bedzie, bo te dzieci na argumenty odpowiadaja bluzgami.

Tak czy siak, wojna za nami, pora zajac sie Azura. PA jest nie dozwolone i wszelkimi udokumentowanymi przypadkami bedziemy sie zajmowali.
Wszelkie pytania kierowac do mnie albo Urbexxa.

tajemniczy111 07-07-2006 17:18

Jezeli chcecie zajac sie PA na tym servie, musicie zaczac od siebie a takze od pana Minavanda, ktoremu czas wolny robi sito z mozgu ...

Drazharm 07-07-2006 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Jezeli chcecie zajac sie PA na tym servie, musicie zaczac od siebie a takze od pana Minavanda, ktoremu czas wolny robi sito z mozgu ...

Minavand ma hunta u Azuras Finest, a ja niczego na sumieniu nie mam ostatnimi czasy.

Misiek Even 07-07-2006 17:33

Mam nadzieje,ze to prawda z tym koncem PA bo ja nie mam zamiaru wiecej wkurzac sie na jakiegos 100+ lvla za to,ze se expie a on mowi,ze mam mu oddawac armor :baby: A co do odbudowy serwera to jest to rzecz nie do wykonania moim zdaniem..zeby to zrobic wszyscy by musieli tego chciec

Drazharm 07-07-2006 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiek Even
Mam nadzieje,ze to prawda z tym koncem PA bo ja nie mam zamiaru wiecej wkurzac sie na jakiegos 100+ lvla za to,ze se expie a on mowi,ze mam mu oddawac armor :baby: A co do odbudowy serwera to jest to rzecz nie do wykonania moim zdaniem..zeby to zrobic wszyscy by musieli tego chciec

nie wszyscy, a ci co maja wladze.

Veltaxio 07-07-2006 18:13

@Drazharmie

X( Pozdro dla ziomow z azury a ty drazharmie mam nadzieje zginiesz w mrokach dziejow tego servera :)

tajemniczy111 07-07-2006 18:40

@up
Wyjdz !

@topic
No to draz zycze Tobie, Urbexowi i Wanted powodzenia w odbudowie. Miejmy nadzieje, ze inni beda bardziej wytrwali niz ja.
p.s.
A mielismy sie jeszcze wybrac na serpent spawny ;)

Wyborowy 07-07-2006 18:46

To ma byc koniec z PA?? A goscie z hlvl na tym servie wbijaja w swoje noob chary na 40 lvl i zabijaja wyższe?? To moze ktos mi napisze kto to jest Giovane Shadowfinder bo wczesniej jak byl filmik pk 5 sorcow to slyszalem ze to wanted siedzialo na noob charach i zabili wtedy 80+ knighta i 100+ pall musial placic 100k. Teraz znow to sie dzieje poniewaz w jego comment sa nowe ujustified z wczorajszego dnia -.- Minavanda char to tez jest Udal ktory wczoraj robil PA z Giovane Shadowfinder.
To jest jego comment ktory ma ten 40 lvl

Apr 29 2006, 14:03:39 CET Killed Adzinks at Level 83 unjustified
May 25 2006, 17:35:35 CET Killed Buddah Dorthonion at Level 106 unjustified
Jun 19 2006, 16:44:11 CET Killed Mais Dragirius at Level 72 unjustified
Jun 17 2006, 06:26:16 CET Killed Zebro azura at Level 46 unjustified
Jul 06 2006, 23:56:39 CET Killed Heatwave at Level 51 unjustified

Wiec kto tym gra??

Drazharm 07-07-2006 19:03

udal i wszystkie shadowfindery maja hunta od jakiegos czasu wlasnie za random pk

Maxxonek 07-07-2006 19:20

Nie wierze w cudowne przemienienie sie Azury, niemniej powodzenia ;o

Wyborowy 07-07-2006 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
udal i wszystkie shadowfindery maja hunta od jakiegos czasu wlasnie za random pk

A co z tym ze Udal to char Minavanda??

Tak w ogole Draz pozdro for u za to ze chociaz nie pozwalasz na PA innym i sam tego nie stosujesz (przynajmniej sie z tym nie spotkalem i o tym nie slyszalem). Przykladem jest to gdy goscie od ciebie z gildi zabili tego 110 pall chyba za missa (tak mi sie wydaje ale niby bil Lasta) to prawie juz chciales zabic Variora za to PA :)

Taka fotka do tego co napisalem up :>

http://img479.imageshack.us/img479/4703/lol0em.jpg

Fax 07-07-2006 19:42

"koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera. "

"koniec wojny..." - byc moze i koniec, ale napewno czlonkowie DOF'u etc. beda robic jescze jakies "pojedyncze ataki" (Sandra itd)
"...koniec PA..." - LOL! przeciez najwieksze PA robicie wy i ten wasz Minavand...
"...odbudowa serwera." - moim zdaniem do odbudowy musialo by sie przyczynic wiecej ludzi (hlvli) niz jest w Wanted

gratulacje wygrania wojny, chociaz caly czas mialem nadzieje ze DOF'owi jednak sie uda :|

pozdrawiam...

Veroslan 07-07-2006 20:21

czy myslicie

Cytuj:

Minavand ma hunta u Azuras Finest, a ja niczego na sumieniu nie mam ostatnimi czasy.

Z całym szacunkiem do Azuras Finest jest to mocna gildia, lecz na minevanda sa za słabi... bo jesli DoF nie byl w stanie go zabić to oni raczej nie daja rady. Wiec co mu robi to ze jest hunted od nich? Nadal bedzie robil PA a bedzie to robil do póki mu sie nie znudzi. Ale jesli wanted by sie dołączylo nie bylo by problemu ale sie nie dołaczycie.
:confused:

Misiek Even 07-07-2006 20:52

Cytuj:

nie wszyscy, a ci co maja wladze.

A kto ma wladze w tibi nad graczami?Zabijesz kogos i co..bedzie cie sluchal?
Moze zmienisz tym tylko to,ze nie bedzie cie wyzywal albo cos ale nie zmusisz naprzyklad kogos zeby expil na trolach...Wladze w tibi ma chyba tylko Gm i nikt wiecej

Kerrinf 08-07-2006 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiek Even
Wladze w tibi ma chyba tylko Gm i nikt wiecej

Chyba nie. GM nie zmusi Cię do niczego. Może dać bana i tyle. Ale co za problem założyć nowe konto lub grać na kompie który ma inne IP?

Właściwie to nikt nie ma władzy. Jedynie my sami : )

Mrok 08-07-2006 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fax
"koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera. "

"koniec wojny..." - byc moze i koniec, ale napewno czlonkowie DOF'u etc. beda robic jescze jakies "pojedyncze ataki" (Sandra itd)
"
pozdrawiam...

Pff co oni teraz moga?.DoF teraz majwieksza gildia,zlodzieji,pekerow.Pewnie siedza i czekaja na nowe serwery,ale pewnie znow im nie wyjdzie bo z taka inteligencja nikt daleko nie zajdzie.

Odbudowa serwera,fakt na azurce jest cicho,bo w koncu porzadek trzeba miec.

Veers 08-07-2006 02:39

@up
Nie wiem, co bierzesz, że takie bzdury wypisujesz, ale proponuję przerzucić się na mleko i owoce.

Draz usiłuje uprawiać propagandę w stylu Goebellsa, który jeszcze wiosną 1945 roku twierdził, że wszystko jest pod kontrolą, a fuhrer ma genialny plan i tuziny najróżniejszych wunderwaffen w odwodzie. Prawda jest taka, że DoF nadal walczy i fraguje, z Wanted odchodzą kolejni ludzie, a niektórym grunt zaczyna palić się pod stopami i zamiast grać, zajmują się pisaniem takich postów z pogranicza fantastyki i okultyzmu.

Mrok 08-07-2006 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veers
@up

Draz usiłuje uprawiać propagandę w stylu Goebellsa, który jeszcze wiosną....

A ty co bierzesz?Stary to jest gra,nie porownuj gry na real,i jescze taką osobę jak Goebells.Z tego co wiem to w Radiu Maryja zawsze sie porównuja sie do Żydów czy od Hitlerów.Widać polska wsiąkła w te gówno.
Jak jescze raz veers cos napiszesz to prosze cię napisz ile masz lat.

Proponuje tobie zrobic sobie przerwe,ochłonąć.

dawid mag 08-07-2006 11:40

Hunted wygrali poniewaz uzywali macro!! i mieliscie poparcie wielu gildi !! jakby ludzie za dofem poszli i zaczeli reportowac wasze uzywanie macro to byscie wszyscy bana podostawali i dof by wygral jakby w tibi niebylo ograniczeni strzalow szybkosci (1 sd na 2 sek) ;/ czy jakos tak to dof by wziol mc tak jak wy i by wam kota pogonili X( a wogule polak z polakiem sa rowne szase ale z innymi gildiami nie bo byla sada na jakiesi stronie (chyba z 3 miechy temu ) to pisalo ze polacy to najwieksze lamy ktore grac nieumia i ten wizerunek psuja nam takie strony jak tibia xx gdzie rozpowszechniaja mc i tez reputacje psuja nam ludzie darzharma i on sam uzywajac macro ! niemacie szans bez mc

azura 08-07-2006 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veroslan
Z całym szacunkiem do Azuras Finest jest to mocna gildia, lecz na minevanda sa za słabi... bo jesli DoF nie byl w stanie go zabić to oni raczej nie daja rady. Wiec co mu robi to ze jest hunted od nich? Nadal bedzie robil PA a bedzie to robil do póki mu sie nie znudzi. Ale jesli wanted by sie dołączylo nie bylo by problemu ale sie nie dołaczycie.
:confused:

to patrz ;]
Minavand :
Jun 21 2006, 23:37:44 CET Killed at Level 125 by Xajaki
and by Xaviour

Nadal uwazasz ze nie maja szans??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18.