![]() |
koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera.
Po DoFie zostalo jedynie echo naszego smiechu na ich nieudanych akcjach. Ich biedna gilda juz nawet nikogo atakuje, chyba ze 5 min przed server save.
Dysksusji z elementami typu Raul i Nosso tu nie bedzie, bo te dzieci na argumenty odpowiadaja bluzgami. Tak czy siak, wojna za nami, pora zajac sie Azura. PA jest nie dozwolone i wszelkimi udokumentowanymi przypadkami bedziemy sie zajmowali. Wszelkie pytania kierowac do mnie albo Urbexxa. |
Jezeli chcecie zajac sie PA na tym servie, musicie zaczac od siebie a takze od pana Minavanda, ktoremu czas wolny robi sito z mozgu ...
|
Cytuj:
|
Mam nadzieje,ze to prawda z tym koncem PA bo ja nie mam zamiaru wiecej wkurzac sie na jakiegos 100+ lvla za to,ze se expie a on mowi,ze mam mu oddawac armor :baby: A co do odbudowy serwera to jest to rzecz nie do wykonania moim zdaniem..zeby to zrobic wszyscy by musieli tego chciec
|
Cytuj:
|
@Drazharmie
X( Pozdro dla ziomow z azury a ty drazharmie mam nadzieje zginiesz w mrokach dziejow tego servera :)
|
@up
Wyjdz ! @topic No to draz zycze Tobie, Urbexowi i Wanted powodzenia w odbudowie. Miejmy nadzieje, ze inni beda bardziej wytrwali niz ja. p.s. A mielismy sie jeszcze wybrac na serpent spawny ;) |
To ma byc koniec z PA?? A goscie z hlvl na tym servie wbijaja w swoje noob chary na 40 lvl i zabijaja wyższe?? To moze ktos mi napisze kto to jest Giovane Shadowfinder bo wczesniej jak byl filmik pk 5 sorcow to slyszalem ze to wanted siedzialo na noob charach i zabili wtedy 80+ knighta i 100+ pall musial placic 100k. Teraz znow to sie dzieje poniewaz w jego comment sa nowe ujustified z wczorajszego dnia -.- Minavanda char to tez jest Udal ktory wczoraj robil PA z Giovane Shadowfinder.
To jest jego comment ktory ma ten 40 lvl Apr 29 2006, 14:03:39 CET Killed Adzinks at Level 83 unjustified ________________ May 25 2006, 17:35:35 CET Killed Buddah Dorthonion at Level 106 unjustified ________________ Jun 19 2006, 16:44:11 CET Killed Mais Dragirius at Level 72 unjustified ________________ Jun 17 2006, 06:26:16 CET Killed Zebro azura at Level 46 unjustified ________________ Jul 06 2006, 23:56:39 CET Killed Heatwave at Level 51 unjustified Wiec kto tym gra?? |
udal i wszystkie shadowfindery maja hunta od jakiegos czasu wlasnie za random pk
|
Nie wierze w cudowne przemienienie sie Azury, niemniej powodzenia ;o
|
Cytuj:
Tak w ogole Draz pozdro for u za to ze chociaz nie pozwalasz na PA innym i sam tego nie stosujesz (przynajmniej sie z tym nie spotkalem i o tym nie slyszalem). Przykladem jest to gdy goscie od ciebie z gildi zabili tego 110 pall chyba za missa (tak mi sie wydaje ale niby bil Lasta) to prawie juz chciales zabic Variora za to PA :) Taka fotka do tego co napisalem up :> http://img479.imageshack.us/img479/4703/lol0em.jpg |
"koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera. "
"koniec wojny..." - byc moze i koniec, ale napewno czlonkowie DOF'u etc. beda robic jescze jakies "pojedyncze ataki" (Sandra itd) "...koniec PA..." - LOL! przeciez najwieksze PA robicie wy i ten wasz Minavand... "...odbudowa serwera." - moim zdaniem do odbudowy musialo by sie przyczynic wiecej ludzi (hlvli) niz jest w Wanted gratulacje wygrania wojny, chociaz caly czas mialem nadzieje ze DOF'owi jednak sie uda :| pozdrawiam... |
czy myslicie
Cytuj:
:confused: |
Cytuj:
A kto ma wladze w tibi nad graczami?Zabijesz kogos i co..bedzie cie sluchal? Moze zmienisz tym tylko to,ze nie bedzie cie wyzywal albo cos ale nie zmusisz naprzyklad kogos zeby expil na trolach...Wladze w tibi ma chyba tylko Gm i nikt wiecej |
Cytuj:
Właściwie to nikt nie ma władzy. Jedynie my sami : ) |
Cytuj:
Odbudowa serwera,fakt na azurce jest cicho,bo w koncu porzadek trzeba miec. |
@up
Nie wiem, co bierzesz, że takie bzdury wypisujesz, ale proponuję przerzucić się na mleko i owoce. Draz usiłuje uprawiać propagandę w stylu Goebellsa, który jeszcze wiosną 1945 roku twierdził, że wszystko jest pod kontrolą, a fuhrer ma genialny plan i tuziny najróżniejszych wunderwaffen w odwodzie. Prawda jest taka, że DoF nadal walczy i fraguje, z Wanted odchodzą kolejni ludzie, a niektórym grunt zaczyna palić się pod stopami i zamiast grać, zajmują się pisaniem takich postów z pogranicza fantastyki i okultyzmu. |
Cytuj:
Jak jescze raz veers cos napiszesz to prosze cię napisz ile masz lat. Proponuje tobie zrobic sobie przerwe,ochłonąć. |
Hunted wygrali poniewaz uzywali macro!! i mieliscie poparcie wielu gildi !! jakby ludzie za dofem poszli i zaczeli reportowac wasze uzywanie macro to byscie wszyscy bana podostawali i dof by wygral jakby w tibi niebylo ograniczeni strzalow szybkosci (1 sd na 2 sek) ;/ czy jakos tak to dof by wziol mc tak jak wy i by wam kota pogonili X( a wogule polak z polakiem sa rowne szase ale z innymi gildiami nie bo byla sada na jakiesi stronie (chyba z 3 miechy temu ) to pisalo ze polacy to najwieksze lamy ktore grac nieumia i ten wizerunek psuja nam takie strony jak tibia xx gdzie rozpowszechniaja mc i tez reputacje psuja nam ludzie darzharma i on sam uzywajac macro ! niemacie szans bez mc
|
Cytuj:
to patrz ;] Minavand : Jun 21 2006, 23:37:44 CET Killed at Level 125 by Xajaki and by Xaviour Nadal uwazasz ze nie maja szans?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |