![]() |
Fre Ithamz Plx Movie ! - Warto ŚciĄgnĄĆ ! - [avi] -
Zabawa prosta - fre ithanz w Thais. ;D
Ale takiego jeszcze nie było :) Zapraszam do ściągnięcia i oceny. Film zajmuje 47 Mb. Jeśli nie ufasz mi, przeskanuj plik na Jotti. :) Jak coś, to proszę o rehost'a :) http://rapidshare.de/files/25240398/FRE_ITHAMZ*****.html Dzięki, na razie tyle :) @Edit: Comment plax ! ;P |
AhuhuAUha uśmiałem się xD
Najbardziej mnie rozwaliły teksty "I love you Merkucjo" Hehe :D Coś dużo ludu się boi ściągnąć. To NIE JEST KEYLOGGER ! Po prostu format zip dla szybszego ściągnięcia. |
@up
Taaa ;) Albo "My's king you" :D |
Ahahahahah xD zlewałem z tego filmu ponad 5 minut :D
''u r killling orhebals 1 hit'' :D ''SAY BYE TO ANTARI'' ''bye...'' ''bye'' ''bye bye antari'' x:D ''SAY HELLO TO ANTARI!'' ''hello'' hello antari'' ''halo'' Po prostu piękne xD i świetnie dobrana muzyczka |
u r killling orhebals 1 hit' :D :D to jest poprostu guardia :D me blz me blz .. :d
|
lol xD
Filmik zaje***ty :p Uśmiałem sie jak nie wiem co 8o
|
Ostatnio edytowany przez osaell - Wczoraj o 11:14. - no tylko ciekawo czemu go edytowales i czemu teraz jest zip zamiast avi
|
Cytuj:
LOL boisz sie to nie sciagaj, nikt ci nie kaze...X( |
****** był od początku, i masz moje zapewnienie, że film jest czysty, i warty ściągnięcia :)
|
Cytuj:
Doh... Jak tu nie ufają... Zip dałem, żebście nei narzekali, ze duze pliki... Jest napis [avi], bo w takim formacie jest film.... Cos jeszcze wyjasniac ??? Mowilem, jak mi nie ufacie, to zapraszam na Jotti. Przeskanowac, i bedzie jasne. Heh.... Dzieki za komenty ;) |
O LOL ile ich sie tam rzucilo xD Gratz Filmu !
|
To nic, na poziomie 0 było ich więcej ^.^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24. |