![]() |
HOTA helppp xD
Ostatnio dostałem dużoooo kasy od ziomka i kupiłem sobie helmet of the ancients i mam kilka pytań :
- Co włożyć do niego żeby miał 11 def ? - Jak to włożyć ? - Ile czasu to będzie działać ? - Jeżeli można to kupić to gdzie i za ile ? To chyba wszystko ;) z góry dzięki... Pozdro600 ~Taka @edit Już wiem wszystko : -trzeba włożyć small ruby -na hełm use witch i puzniej na kamień -ile czasu to niewiem jeszcze :P - w sklepie za 500gp 15:50 You see a helmet of the ancients (Arm:11). It weighs 27.60 oz. The gem is glowing with power. |
Sercz plxplxpxlpxlpxl!!11
edit mowi sie with wy ingliszmani -,- |
niewiem dokladnie ale powinnes/as (nieprzeczytalem dobrze;) ) wlozyci czesc z questu ,
kupici tego raczej niekupisz ale jak juz kupisz to sporo kasy mysle ze od 100-200 k ;/ dzialaci to bedzie ciagle |
@Dawid~
Nie wypowiadaj sie jak sie nie znasz... Co do pytań to 1. Musisz włożyć pewnien kamyczek 2. Wydaje mi sie że "use wich" 3. Chyba 30min 4. W sklepie |
Cytuj:
|
Są 2 sposoby. Pierwszy to Small Ruby.Hełmem zrobić "use wich" na small ruby i masz na 30 min chyab;]. A drogi to "Soul Ruby".Jest to chyba rzecz z questa.Robisz tak samo jak z small ruby ale Hełm ma ciągle 11 def. Pzdr :]
|
Cytuj:
@up: poki co, to slynny Soul Ruby jest jedynie legenda. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20. |